Zanimljivosti

DETALJ OKO VRATA JE POKAZIVAO KOLIKO JE LUDA ZA BENOM - SKINULA GA: Dženifer dokazala da se odlepila od njega (FOTO)

Sve je jasno.

20.07.2024 13:15

DETALJ OKO VRATA JE POKAZIVAO KOLIKO JE LUDA ZA BENOM - SKINULA GA: Dženifer dokazala da se odlepila od njega (FOTO)
Ordonez/Agudo / INSTAR Images / Profimedia,

Slavni par, poznat kao "Bennifer", Dženifer Lopez i Ben Aflek već neko vreme intrigiraju javnost svojim odnosom. Nakon raskošnog venčanja 2022. godine, koje je bilo ispunjeno izjavama ljubavi i nežnosti, počele su da kruže glasine o njihovom razlazu nakon nekoliko navodnih svađa. Međutim, sada se čini da su stvari postale još komplikovanije nakon što je Dženifer Lopez zamenila ogrlicu s imenom Bena Afleka i sada nosi samo svoje ime.

Ogrlice s imenima

Dženifer Lopez je nosila prelepu zlatnu ogrlicu na kojoj je pisalo B.E.N, a potom i jednu na kojoj je bilo ispisano "Dženifer i Ben" povezane u kursivu, sada je odlučila da nosi ogrlicu koja jednostavno ima samo njeno ime. Ova promena je privukla pažnju kada je glumica viđena kako napušta luksuznu teretanu Equinox u Los Anđelesu.

Problemi u braku

Iako su Ben i Dženifer, koji su se venčali 16. jula 2022. godine, bili u braku samo dve godine, postoje glasine o problemima u njihovom odnosu. Glumica je, na njihovu drugu godišnjicu braka, uživala u glamuroznom odmoru na Hamptonsu sa svojim starim prijateljem Benijem Medinom, dok je Ben ostao kod kuće u Los Anđelesu. Ova odluka da ne proslave godišnjicu zajedno dodatno je podgrejala glasine o bračnim problemima.

Ordonez/Agudo / INSTAR Images / Profimedia

Nova ogrlica Dženifer Lopez

Dodatno je pojačana spekulacijama prošle nedelje kada je par javno stavio na prodaju svoju vilu u Beverli Hilsu vrednu 68 miliona funti. Iako se šuška o problemima u njihovom braku, par još uvek nije javno komentarisao navodne probleme u njihovom odnosu.

Benova odluka da napusti zajednički dom

U još jednom dramatičnom obrtu, saznalo se da je JLo bila "zapanjena" kada je otkrila da je Ben izneo svoje stvari iz njihovog zajedničkog doma. Insajder je otkrio da je Ben već nekoliko meseci boravio u iznajmljenom stanu i da je organizovao selidbu svojih stvari iz njihove raskošne vile od 60 miliona dolara u Los Anđelesu.

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati ova priča i da li će par dati neko zvanično saopštenje o svojoj vezi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)