Zanimljivosti

ALEN DELON PREOTEO DEVOJKU MIKU DŽEGERU NA NJEGOVE OČI: Kao hipnotisana je gledala u lepog glumca - ovo je dokaz! (FOTO)

Na čuvenoj fotografiji muzičar je zurio u pod dok je ona opčinjena Francuzom.

19.08.2024 16:01

ALEN DELON PREOTEO DEVOJKU MIKU DŽEGERU NA NJEGOVE OČI: Kao hipnotisana je gledala u lepog glumca - ovo je dokaz! (FOTO)
Adel Productions / Mid Atlantic / AFP / Profimedia

Francuski glumac Alen Delon, preminuo je pre par dana u 89. godini. Bio je poznat kao jedan od najvećih zavodnika u filmskoj industriji, ali jedan događaj posebno je privukao pažnju javnosti. Najlepši glumac na svetu obarao je sa nogu mnoge žene, a jedna fotografija svedoči o tome da je zamalo ukrao devojku slavnog Mik Džegera i to ni manje ni više  – njemu ispred nosa. 

Naime, Alena ne samo što je krasila vanserijska lepota, u vidu idaelnih crta lice, guste crne kose i prodornih plavih očiju, kao i atletska građa, već je bio i neprevaziđeno harizmatičan. I dalje kruže priče da bi se atmosfera u prostoriji promenila kada bi on u nju krovčio, a tako je bilo i na zabavi septembra 1967. godine, na kojoj su prisustvovali i Mik Džeger i njegova tadašnja devojka, glumica, Merijen Fejtful. Delon je, ipak,  uspeo da okupira svu pažnju glumice, tik ispred samog Džegera.

 

 

Zabava je upriličena u vreme kada su Merijen i Delon tumačili glavne zvezde filma "The Girl on a Motorcycle" (Devojka na motociklu) koji je izašao naredne godine. Dvoje glumaca su u filmu glumili ljubavnike, a njihova hemija na platnu bila je primetna, dok je varnica očigledno bilo i van snimanja. Ova činjenica dodatno je podgrejala priče i spekulacije o njihovom odnosu van seta, što je dovelo do još veće pažnje javnosti prema njihovom privatnom životu.

Fotografije sa te zabave izazivale su brojna nafgađanja o tome šta se tačno dešavalo tog dana. Na jednoj od fotografija može se videti Delon kako sedi tik do Merijen, dok je Džeger sa njene druge strane, uz vidan izraz razočaranja. Fotografija je postala epska i često je naslovljena kao "Ono, kada si Mik Džeger, ali drugi tip je Alen Delon".

 

 

Na samoj fotografiji vidi se kako Delon šemekerski sedi prekrštenih nogu, dok puši i nonšalantno se osmehuje tokom priče kojom očigledno zabavlja Merijen, budući da je ona skroz okrenuta ka njemu uz osmeh "od uva do uva". S druge strane Džeger pored njih dvoje izgleda kao neko ko je sasvim slučajno seo tu. Uz vidno tužan izraz lica, on skučeno sedi prekrštenih i ruku i nogu, gledajući u svoja kolena i pod, a deluje kao da je na ivici suza.

Merijen je kasnije potvrdila da je Džeger zaista bio ljut i ljubomoran u tom trenutku, što je bilo neuobičajeno za njega. U jednom pismu, ona je opisala kako je Džeger reagovao na njenu bliskost sa Delonom, ali je istovremeno naglasila da joj Delon, navodno, nije bio privlačan i da nije bilo razloga za brigu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)