Zanimljivosti

NA TRIBINAMA I ŽENA I LJUBAVNICA: Fudbaler glumio savršenog muža, sad mu sve laži došle glave

Imao je težak zadatak kada su se na utakmici pojavile njegove dve velike ljubavi.

21.06.2024 20:10

NA TRIBINAMA I ŽENA I LJUBAVNICA: Fudbaler glumio savršenog muža, sad mu sve laži došle glave
Foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia/printscreen

Manekenka Eni Kilner (32) juče je bodrila svog muža fudbalera Kajla Vokera sa tribina. Ali, to nije prošlo sjajno jer je takođe primećena i njegova bivša ljubavnica Lorin Gudman. Sa ljubavnicom fudbaler ima dvoje dece, a dečak je poneo dres na kom piše "Tata“. Iako su Eni i Kajl zajedno već 15 godina i razmenili su zavete 2021. godine, Lorin se pokazala kao izvor velikih tenzija između bračnog para nakon što je otkriveno da je Kairo Kajlov sin.

Ovako je sve počelo

Sa manekenkom i bivšom rijaliti učesnicom Lorin Gudman fudbaler je navodno bio paralelno. Imaju dvoje dece. Ono što je mnogima šokantno je da su Lorin i Eni godinama bile najbolje drugarice. Lorin je ta koja je tvrdila da ga je ostavila, a razdor između bračnog para bio je sve veći. 

- Niko ne razume kako je to kada dečak pokaže na fotografiju svog oca i samo želi da ga vidi. To mi slama srce. Ja sam bila ta koja je završila sa Kajlom. Da sam htela, mogla sam da nastavim da imam zajedničku tajnu porodicu, ali više nisam mogla da se nosim sa toksičnošću i shvatila sam da to nije dobro za moju decu. Kada će se ovo završiti? Moram da završim ovo - rekla je Lorin za Daily Mail.

Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lorin Gudman je fudbaleru rodila dvoje dece

Zbog afere koja se dogodila Eni i Kajl su se nekoliko puta rastajali, iako su trenutno zajedno. Sa Eni ima četvoro dece - Romana (11), Rijana (7), Rejnju (5) i bebu Rezona.

Jučerašnji Lorin dolazak na utakmicu bio bi prvi put da su njih dvoje bili blizu jedno drugom posle nekoliko meseci. Iako je bilo pisanja da nikada nije ušla na stadion, izgleda da je viđena unutra. Lorin je sedela na suprotnoj strani terena od Eni u odvojenom štandu sa svojim dedom.

- Enina najgora noćna mora je što je naletela na Lorin. Pričalo se da su njihova sedišta udaljena manje od 100 metara. Eni ne želi apsolutno ništa sa njom. Što se Eni tiče, viđena je kako se ponovo sastaje sa suprugom posle meča, iako to nije nužno bio srećan trenutak. Izgledalo je malo napeto između njih - rekao je izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)