Zanimljivosti

OVAJ GLUMAC JE NAJVEĆA LJUBAV MIRJANE KARANOVIĆ: Nakon kraha veze, niko nije očekivao ovakve reči (FOTO)

Dve decenije razlike među partnerima nisu im nimalo smetale.

17.04.2024 16:20

OVAJ GLUMAC JE NAJVEĆA LJUBAV MIRJANE KARANOVIĆ: Nakon kraha veze, niko nije očekivao ovakve reči (FOTO)
Tanjug/Dragan Kujundžić

Proslavljena glumica Mirjana Karanović (67) decenijama je deo javnog života, međutim, o njenom emotivnom statusu se nije mnogo toga znalo. Ova šarmantna dama nije često pričala o svojim partnerima ali za jednog se ipak saznalo.

Dve decenije mlađi kolega Ermin Bravo osvojio je njeno srce, a čini se da je bio i njena najveća ljubav. Zajedno su uživali na putovanjima i umetničkom radu na projektima. Delovalo je kao da će trajati zauvek, međutim, to se nije desilo.

Mirjana i Ermin upoznali su se dok su radili na predstavi „Noževi u kokošima“, u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Priroda predstave i način na koji su je oni igrali, doprineli su pojavi varnica. Ljubav je planula 2004. godine. Neke pojedinosti ove ljubavi delili su i na društvenim mrežama, te su fanovi ovog para komentarisali kako deluju srećno i zaljubljeno. Niko nije ni pretpostavio da će do raskida ipak doći. O ovoj ljubavi govorila je i Mirjana objašnjavajući kakav je Ermin bio partner.

 

 

Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala. Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u posljednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu ‒ rekla je svojevremeno Mira u intervjuu za „Gloriju“.

Čak i nakon raskida, oni su ostali u odličnom odnosu. Sve je prošlo bez teških reči, a jedno od drugome su imali samo hvalospeve.

 

 

- Nadam se da će toga biti još puno i da nikad nećemo prestati da radimo zajedno. To je partnerstvo za koje se nadam da je doživotno ‒ rekao je svojevremeno glumac.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)