Zanimljivosti

KEJT MIDLTON NJEMU VERUJE VIŠE NEGO VILIJAMU: On joj je rame za plakanje i uteha u najtežim danima! (FOTO)

Samo njemu poverava mu sve svoje tajne.

15.04.2024 13:01

KEJT MIDLTON NJEMU VERUJE VIŠE NEGO VILIJAMU: On joj je rame za plakanje i uteha u najtežim danima! (FOTO)
Profimedia

Kejt Midlton (42) prolazi kroz najteži period u svom životu dok se bori sa rakom. Princeza od Velsa ide na preventivnu hemoterapiju nakon što joj je posle opracije stomaka sredinom januara otkriveno da boluje od tumora.

Ipak, rame za plakanje princeze od Velsa nije njen suprug princ Vilijam već jedan drugi muškarac kome bezrezervno veruje i kome poverava sve svoje tajne, jer mu bezrezervno veruje. O njihovoj bliskosti sve detalje zna i njen muž princ Vilijam. 

Justin Tallis/AP

Džejms Midlton je najveća podrška svojim sestrama Kejt i Pipi

Bliskost u porodici

Kako piše britanski San, Kejt se najviše oslanja na svog mlađeg brata Džejmsa Midltona koji danas slavi 37 rođendan. On je više puta isticao kako je izuzetno vezan za obe svoje sestre i Kejt i Pipu, a među prvima je na svom Instagram nalogu javno podržao stariju sestru nakon što je obelodanila da boluje od raka.

- Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu sa vama - poručio je Džejms sestri nakon otkrivanja dijagnoze opake bolesti.

Kako ističe kraljevski biograf Klaudija Džozefs, autor knjige "Stvaranje princeze" rekla je da se Kejt oduvek mogla da se osloni na svog mlađeg brata i svoju porodicu.

- Porodica Midlton je oduvek bila izuzetno bliska i uvek su tu jedni za druge u dobrim, ali i lošim vremenima. Kejt, Pipa i Džejms su imali idilično detinjstvo, zajedno su se bavili sportom, pekli kolače i klizili niz stepenice na poslužavniku. Kejt je oduvek bila bliska sa sestrom i bratom, a u svojoj porodici je pronalazila utočište u najtežim trenucima recimo kad je raskinula sa Vilijamom 2007. Zato nisam iznenađenja što joj je brat rame za plakanje i u ovim najtežim trenucima - rekla je Klaudija.

Justin Tallis/AP

Džejms sa majkom Kerol Midlton na Pipinom venčanju

 

Sam Džejms je više puta isticao koliko je blizak sa sestrama i da mu je upravo Kejt bila najveća podrška kada se tokom detinjstva, ali i kasnije borio sa disleksijom. Sestre su bile uz njega i kad je pao u depresiju i pomogle su mu da se izbori sa ovim teškim stanjem.

- Moje sestre, a posebno Kejt uvek su bile uz mene i u najtežim trenucima i za to ću im zauvek biti zahvalan - rekao je svojevremeno Džejms. 

On je danas uspešan biznismen, a sa suprugom Francuskinjom Alizom ima šestomesečnog sina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)