Zanimljivosti

ATRAKTIVNA LOTO DEVOJKA SE RAZGOLITILA, SVE PRŠTI U BIKINIJU: Evo zašto je Marina tiha patnja muškaraca u Srbiji (FOTO)

Ona već četiri godine vodi Loto i donosi sreću brojnim dobitnicima širom Srbije, a svoju intimu vešto skriva od očiju javnosti.

28.04.2023 16:01

ATRAKTIVNA LOTO DEVOJKA SE RAZGOLITILA, SVE PRŠTI U BIKINIJU: Evo zašto je Marina tiha patnja muškaraca u Srbiji (FOTO)
Instagram-marina_matijevic_

Marina Matijević (35) više od deset godina deo je Prve televizije, a od 2019. godine svake nedelje donosi sreću potencijalnim loto dobitnicima. Ta šarmantna dama odmah je privukla pažnju javnosti svojim blistavim osmehom, ali i više nego atraktivnim izgledom. 

Mnogi komentarišu kako asocira na Španjolke, te da ima neku nesvakidašnju lepotu kojom pleni gde god se pojavi. Televizija je oduvek bila njena ljubav, pa i danas o smehom na licu pristupa svakom novom poslovnom izazovu.

- Moj prvi susret sa televizijom bio je fatalan - ljubav na prvi pogled i tako je sve do danas. Izuzetno se radujem i jako sam ponosna što ću sa novim angažovanjem da doprinesem plemenitom cilju koji Državna lutrija ima - donosi sreću svojim igračima, ali i finansira i pomaže one kojima je pomoć najpotrebnija - rekla je Marina.

Atraktivna voditeljka tokom svih ovih godina uspeva da sakrije detalje iz privatnog života, pa se o njenom emotivnom statusu može samo naslutiti. Nema sumnje da je meta brojnih muških pogleda, ali da li je njeno srce već neko zarobio, može se samo nagađati. Dugonoga lepotica na društvenim mrežama sa fanovima deli tek poneke kadrove iz intime, ali sve dozirano i pod velom misterije.

 
 
 
 

Ono što možemo videti jeste da uživa u čestim putovanjima po evropskim metropolama, suncu, dobrom vinu i hrani. Ipak, pored toga vodi računa o svom izgledu i trudi se da održava vitku, manekensku građu.

 
 
 
 

Tokom svih meseci pandemije koje je obeležilo, između ostalog, i manje kretanja, dobila sam oko četiri kilograma, koja se zbog moje visine i nisu primećivala, ali meni su smetala. Iz tog razloga, kao i činjenice da skoro ceo život imam problema sa manjkom gvožđa u krvi, jesenas sam odlučila da preduzmem određene korake kako bih to stanje popravila. Prvo sam prestala da jedem beli hleb. Kupujem u pekari u komšiluku čist ražani, ili pravim sama jedan od heljdinog, speltinog i ražanog brašna u koji ponekad dodam lan ili kim. Oba su izdašna i nedeljno su mi obično dovoljna dva. Jutra odnedavno započnjem čašicom čistog soka od aronije, jer je dobar za krvnu sliku, i u ishranu sam uvrstila suvo grožđe i zelenu salatu. Dobro bi bilo da se na mom stolu nađe i cvekla, ali zaista nisam njen ljubitelj. Uz to, odlazim na masaže, što mi posebno prija i nekako me je pokrenulo da se opet fizički aktiviram. Volim da vežbam, ali poslednjih meseci sam se malo ulenjila i evo sada svake večeri idem na brzo hodanje. Krvna slika mi se već popravila. Potrebno je duže vreme, i do šest meseci, da se problem sa nedostatkom gvožđa reši, i ja se nadam da će za koji mesec kod mene ono biti u granicama normalnog. Izgubila sam i tih nekoliko kilograma viška, a što je najvažnije, osećam se bolje - govorila je Marina za Gloriju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)