Zanimljivosti

TO NE MOŽE DA POPRAVI SKUPA GARDEROBA I ŠMINKA: Trudna Marija Mikić poslala misterioznu poruku nakon skandala sa partnerom (FOTO)

Pevačica je nedeljama meta javnosti zbog svog privatnog života.

23.02.2023 12:45

TO NE MOŽE DA POPRAVI SKUPA GARDEROBA I ŠMINKA: Trudna Marija Mikić poslala misterioznu poruku nakon skandala sa partnerom (FOTO)
Inastagram-wwwmarijamikiccom

Marija Mikić poznata je kao pevačica baršunastog glasa, a njena pesma "Kombinacije" pobrala je simpatije publike na nedavnoj MAC dodeli nagrada gde je dobila priznanje za najbolju žensku pop numeru na Balkanu. Pevačica ima ćerkicu Đurđu, dok je na putu i dečak koji će svetlost dana ugledati za nekoliko meseci. Ma koliko se pojedni pitali kako je moguće da je svega mesec i po posle porođaja ponovo ostala u drugom stanju, Marija nije mnogo želela da govori o svojim odlukama. 

Ipak dešavanja u njihovom privatnom životu nedavno su bili u centru pažnje. Ma koliko uvek bila pozitivna, nasmejana i vedra, scena sa njenim nevenčanim suprugom Jovanom naširoko se prepričavala. Poznato je da Mikićeva voli da odgovori na sva pitanja fanova i taman kada je rešila da zadovolji radoznalost i odgovori na pojedina pitanja, čule su se pri snimanju jasne prozivke od strane njenog partnera, koje nimalo nisu bile dobronamerne.

Evo ne znaju ljudi šta bi bilo da im se nisi javila večeras. Prosto ne bi mogli da spavaju da im se ti sada nisi oglasila - dobacivao je iz pozadine, a Mariji je vidno bilo neprijatno zbog celokupne situacije.

 

 

Taman kada se skandal stišao, Marija je objavila serijal od 3 fotografije na kojima po oceni mnogih izgleda bolje nego ikada, ali reči koje su bile ispisane uz fotografije su bile svojevrstan odgovor na ovo sve. Kažu da se žena prolepša kada nosi dečaka, mada Marija nije imala značajnijih promena ni kada je bila trudna sa Đurđom, ali sada je primetno da prosto sija. Ona je objavila krupne kadrove svog lica gde je crveni karmin koji joj odlično stoji došao do punog izražaja. Primetan je i nakit u vidu svedene ogrlice i minđuša, dok je od frizure ponela visoku punđu.

Volite sebe. I kada ste u trenerci i kada ste samoj sebi diva u ogledalu. Ono što ste sebi kada se pogledate u to ogledalo ne može da popravi nijedan karmin, nijedan parfem ni skupa garderoba. Jedan od većih uspeha koje sebi pripisujem je sto sam ja - JA i kada izađem bez trunke šminke na ulicu sa punđom na vrhu glave i kada se doteram i spremim za neki nastup ili emisiju. A bilo je baš tešo u početku, da znate - napisla je pevačica u vidu svojevsrne poruke na sve što joj se dešava poslednjih meseci.

 

Objava je za nepun dan dobila više od 11.000 sviđanja.

- Čarobno rečeno -

- Ju koliko si predivno lepa -

- Prave reči , svako treba prvo sebe da voli , jer kada sebe voliš i ceniš, tek onda možeš i druge -

- Savršena si sa osmehom, bebom, super tenom i trenerkom -

- Lutka živa -

- Divna ženo, samo pozitivan stav i guraj dalje! - bili su samo neki od komentara na ove njene fotografije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)