Zanimljivosti

ONA JE SINIŠI MIHAJLOVIĆU NAJVEĆA PODRŠKA SKORO 30 GODINA: Lepa Ariana se ne odvaja od Mihe u najtežim trenucima ( FOTO)

Brak trofejnog sportiste i manekenke više od 25 godina godina, a njihova ljubav svakim danom sve je jača.

16.12.2022 11:20

ONA JE SINIŠI MIHAJLOVIĆU NAJVEĆA PODRŠKA SKORO 30 GODINA:  Lepa Ariana se ne odvaja od Mihe u najtežim trenucima ( FOTO)
Instagram/Ariana i Sinia Mihajlovic

Slavni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović već decenijama kroz sve životne pobede i poraze prolazi sa svojom suprugom Arijanom. Od prvog dana njihove ljubavi ona mu je bila i ostala najveći oslonac. Venčali su se dva puta, prvo u Rimu a deset godina kasnije u Sremskim Karlovcima. Bila je to ljubav na prvi pogled, koja je iznedrila petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Arijana, koja je pre udaje bila uspešna manekenka i voditeljka, potpuno se posvetila porodici, a često ističe da jedni drugima daju snagu, posebno u kritičnim situacijama.

 

 

Iako ne govori često o intimi, atraktivna lepotica otkrila je kako su se ona i trofejni sportista upoznali.

- Sa Sinišom mi se desila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu, i nismo mogli često da se viđamo – ispričala je Arijana. 

Instagram/Ariana i Sinia Mihajlovic

Ariana i Siniša Mihajlović u braku su više od 20 godina

 

U trenutku kada je sreo ženu svog života Sinišina karijera bila je na vrhuncu. Da bi pratila svog izabranika, Arijana je sve napustila.

Odabrala sam porodicu i rekla bih da nisam pogrešila. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – govorila je supruga Siniše Mihajlovića.

 

@chiamarsibomber Virginia Mihajlovic fa una sorpresa al papà.Questo è il momento in cui Sinisa scopre che diventerà nonno ❤️ (📹 virgimih IG) #tiktokcalcio ♬ suono originale - Chiamarsi Bomber

 

Dok se Siniša bori sa podmuklom leukemijom, Arijana ne posustaje u prizivanju pozitivnih misli i ishoda kojem se svi nadaju, da će život pobediti. Iako porodica Mihajlović prolazi kroz težak period ona uvek odvoji vreme da se sahvali svima koji im pružaju podršku kada im je najpotrebnija. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)