Zanimljivosti

KO JE FATALNA HELENA SEGER KOJA JE UKROTILA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Otkrivamo detalje života moćne plavuše (FOTO)

Model i uspešna poslovna žena više od dve decenije je u srećnom braku sa 11 godina mlađim sportistom, a evo koja je njena tajna.

15.12.2022 15:01

KO JE FATALNA HELENA SEGER KOJA JE UKROTILA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Otkrivamo detalje života moćne plavuše (FOTO)
Profimedia

Fudbaler Zlatan Ibrahimović (40) i manekenka Helena Seger (51) upoznali su se pre dvadeset godina i tada je počela njihova ljubavna priča. Danas imaju jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni uprkos veoma nezgodnom karakteru poznatog sportiste.

Osim po fantastičnim fudbalskim umećima, sportista je poznat i po svom egu, nezgodnom karakteru i drskom ponašanju. Kao takav uspeo je da osvoji prelepu Helenu i zadrži je kraj sebe više od dve decenije. 

Profimedia

Helen Seger osvojila je srce jednog od najpoznatijih sportista na svetu 

Ko je Helen Seger i u čemu je njena tajna? 

Švedska poslovna žena i manekenka Helena Seger privukla je pažnju medija nakon veze sa Zlatanom Ibrahimovićem. 

Rođena je od roditelja Ingemara Segera i Margarete Seger. Ima mlađu sestru Karin i brata Henrika. Diplomirani je ekonomista, a studirala je i dizajn i vez na tkanini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Helen je poznata po tome što ne troši previše vremena na izgled, a priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, kao i da se bolje oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama. Ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i retko daje intervjue. Ta atraktivna plavuša trenutno radi kao marketing-menadžer za poznatu firmu koja proizvodi skupocene satove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Zaslužna za muževljev uspeh 

Od Ibrahimovića je starija 11 godina i po mnogima je zaslužna za njegove odlične investicije koje su ga učinile jednim od najbogatijih fudbalera današnjice. Lepa je, pametna i samostalna, ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama, ne pokazuje torbice i cipele, a supruga podržava na utakmicama kao prava navijačica.

- Mislim da bi svaka žena u sebi trebalo da bude samostalna i sposobna da kaže ne. Sa Zlatanom mi je zabavno. Naravno da je lud, ali u pozitivnom smislu. On mi je najbolji prijatelj, čovek koji me ukrotio i promenio mi život - rekla je Helena u jednom od retkih razgovora koje je imala s novinarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Helena Seger je talentovana i dinamična Šveđanka koja je napredovala kako bi postala neverovatno uspešna poslovna žena. Vitka švedska devojka, koja je radila u sektoru komunikacija, marketinga i finansija, prvi put je upoznala Ibrahimovića kada je imala 32 godine. Jedanaest godina je starija od njega. Po završetku studija radila je u švedskoj firmi. Nastavila je da obogađuje svoje profesionalno iskustvo radeći u sektoru prodaje i marketinga u brojnim renomiranim kompanijama. Oslanjajući se na svoj zadivljujući izgled, bavila se manekenstvom. Počela je da izlazi sa Ibrahimovićem dok je radila u firmi za proizvodnju duvana. Majka je dva sina koja ima s Ibrahimovićem, Maksimilijana i Vinsenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Helena je veoma društvena osoba. Takođe ima sklonost ka dizanju tegova i redovno vežba kako bi bila u formi. Voli da sprema ukusna jela za sebe i svoju porodicu.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)