VIP saveti

ZASENILA MAKRONA, CEO SVET BRUJI SAMO O NJOJ! Francuski lider proglasio izbornu pobedu, ali ONA je bila zvezda!

Pogledajte stajling vremešne supruge francuskog predsednika Emanuela Makrona i procenite da li je zaista najstilizovanija prva dama na svetu kako ocenjuju pojedini mediji.

25.04.2022 12:00

ZASENILA MAKRONA, CEO SVET BRUJI SAMO O NJOJ! Francuski lider proglasio izbornu pobedu, ali ONA je bila  zvezda!
Tanjug/AP

Brižit Makron (69), supruga francuskog predsednika Emanulela Makrona, već godinama je ikona stila kojoj se dive mnoge žene širom planete, pa se tako i ne libe da je kopiraju. 

Ona je tokom pet godina na mestu prve dame Francuske diktirala trendove u svetu visoke mode, a to će, kako se sada ispostavlja, nastaviti i narednih pola decenije budući da je njen suprug (44) osvojio drugi mandat na čelu zemlje.

Iako je njen suprug trijumfovao u drugom krugu predsedničkih izbora sve oči su sinoć bile uprte u njegovu 24 godine stariju suprugu, prenose mediji širom sveta, koja je blistala nežno oslonjena na supruga dok im je u srcu Pariza klicala masa oduševljenih građana. 

Na sebi je imala teget kombinaciju pantalona cigaret kroja i sakoa koji je oduševio i najpoznatije kreatore. Neobično srebrno kopčanje i kragna u stilu Napoleona davali su poseban pečat Makronovoj, te je, kako su istakli modni kritičari, izgledala istovremeno pristojno i uzvišeno damski. 

Tanjug/AP

Brižitin sako je privukao posebnu pažnju 

Bračni par Makron je, inače, usaglasio odevne kombinacije, pa je i Emanul nosio elegantno teget odelo uz belu košulju i teget kravatu. Držeći se za ruke francuski predsednik i njegova supruga dočekani su ovacijama na improvizovanoj sceni postavljenoj ispred Ajfelovog tornja. 

Inače, ni tokom jučerašnjeg dana kada se glasalo tokom drugog kruga francuskih predsedničkih izbora, Brižit nije omanula. 

Tanjug/AP

Emanule i Brižit Makron glasali su turističkom mestu Le Tuke

Ona je zajedno sa suprugom u ranim jutarnjim satima izašla na svoje izborno mesto u poznatom turističkom mestu Le Tuke. Za izlazak na biralište ona je odabrala prefinjenu kombinaciju sivog, po meri skrojenog odela.

Uske cigaret pantalone isticale su vitak stas šezdesetdevetogodišnje Brižit. Preko bele elegantne košuje obukla je neobičan sivi blejzer koji se kopčao sa leve strane, pa je izrez na sakou dao poseban pečat njenon autifitu.

Uz ovu kombinaciju obula je elegantne bež salonke, a u ruci je nosila brendiranu torbicu iste boje.

Tanjug/AP

Odelo koje ističe žensku figuru posebno je dobro pristajalo vremešnoj Brižet 

Podsetimo, Brižit se od prvog dana kada je zbog pobede svog muža 2017. na predsedničkim izborima dospela u žižu svetske javnosti, suočava s mnogobrojnim kritikama. One su, pre svega, proizvod razlike u godinama između ovog para. 

I dok su neki govorili kako ljubav ne poznaje granice, većina ljudi smatra kako njihov odnos nije najprirodniji. Alternativni mediji su svojevremeno spekulisali čak i o Makronovom seksualnom opredeljenju, navodeći kako je Brižit samo način da on prikrije da je zapravo pripadnik LGBT. 

Osim toga, nedavno je prva dama Francuske bila razapeta u javnosti i nakon što su pojedini desničarski portali u zemlji plasirali priču kako je ona u stvari rođena kao muškarac, te da je u tinejdžerskim danima promenila pol. Ona je to momentalno negirala, nazvala takve napise zlonamernim klevetama i odmah podnela tužbe protiv odgovornih. 

Tanjug/AP

Brižit i Emanuel Makron su usaglasili odevne kombinacije 

Par se, inače, upoznao kada je Makron bio srednjoškolac, a Brižit jedna od njegovih profesorki. Navodno su počeli da se zabavljaju kada je on postao punoletan, ali se i u vezi sa tom pričom podizala prašina, budući da su se pojavljivali navodi da je bila sa njim kada je imao manje od 18. 

 

 

Uprkos svemu tome, Brižit je uspela da zadrži dostojanstvo i nastavi da promoviše svoj dobar stil, koji je, pre svega, sada primeren njennim godinama

BONUS VIDEO

Komentari (0)