Moda

NIGDE BEZ KAUBOJSKE HALJINE, APSOLUTNI JE HIT OVOG PROLEĆA! Da li se sećate, nosile su se pre 20 godia?

Klasična rečenica koju su sve žene barem jednom izgovorile je: "nemam šta da obučem", iako znate da imate. Ali, ako zaista nemate teksas haljinu u svom ormaru, vreme je da nabavite jednu.

16.04.2022 16:00

NIGDE BEZ KAUBOJSKE HALJINE, APSOLUTNI JE HIT OVOG PROLEĆA! Da li se sećate, nosile su se pre 20 godia?
shutterstock.com

Proleće već polako odmiče i idemo ka letu, a ono donosi i reorganizaciju našeg ormara. Podrazumeva se da će biti ispunjen kraćom i ležernijom odećom, ali treba li da se unese neka promena u vaš garderober, a zašto ne i stil?

Teksas odeća je modni imperativ decenijama i nema dame koja ga u nekom obliku ne drži u svom ormaru. Osim toga što je udoban i atraktivan, daje dozu ležernosti svima koji ga nose. Verovatno i vi posedujete neki komad, ne računajući farmerice koje su nezaobilazan deo garderobe od ovog materijala.  Jednostavno je neprevaziđen.

Imate teksas košulju, jaknu...a da li ste razmišljale o haljini

 

 

Inspirisane kaubojskim stilom pre par decenija bile su apsolutni modni hit, a verujemo da su i u prošlom veku bile podjednako važan deo garderobe kod žena, jer se moda, pokazala je praksa, rotira i vraća ponovo možda u malo modifikovanijem izdanju.

 

 

 

Ova haljina ne samo da vam daje mladalački izgled, već deluje prefinjeno, jer se može videti na mnogim poznatim damama poput Megan Markl.

 

 

 

 

Ni Riz Viterspun nije odolela ovom modnom hitu pa se često može videti upravo u opuštenom izdanju, noseći ovu kaubojsku haljinu.

 

 

 

 

 

Možete je kombinovati u različitim stilovima a da i dalje budete  atraktivni. Jednako lepo izgleda na crnkama, plavušama i brinetama. Da li ste ljubitelji sportskog stila ili volite retro, možete da eksperimentišete. 

 

 

Sada znate šta vam je činiti. Pronađite svoj stil i kroj koji vam najviše odgovara. Zašto ne biste bile upečatljive u ovim predivnim haljinama i sa stilom dočekale leto?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)