Moda

4 ŠOKANTNA MODNA TRENDA OVOG PROLEĆA! Da li ćete ovo nositi ili izbegavati u širokom luku?

I moda kao i sve ostalo, sklona je ponavljanju i vraćanju starih trendova na koje se zaboravilo. Da li su dizajneri izgubili inspiraciju ili su neki komadi odeće prosto neprevaziđeni? Nešto ipak ne treba ponavljati.

17.04.2022 20:00

4 ŠOKANTNA MODNA TRENDA OVOG PROLEĆA! Da li ćete ovo nositi ili izbegavati u širokom luku?
shutterstock.com

Topliji period koji je pred nama, motiviše nas na preuređenje garderobe u ormaru i izbacivanje nepotrebnih stvari. Međutim, svakoj se dami desilo da u gomili odeće koju ne nosi pronađe nešto što joj vrati osmeh na lice i poželi da ga ponovo obuče.

Nadamo se da taj komad nije neki potpuni modni promašaj za koji ste mislili da bi na vama delovao opet „in“. S godinama menjamo stil i modni ukus pa tako se prerasta i određena garderoba. Modni stručnjaci napominju da se vraćaju 90-te i 2000-te i pa će verovatno mnogi prevrtati očima na određenu garderobu koje mnogi ne žele ni  da se sete.  

Sećamo se šljaštećih detalja, oskudnih odevnih predmeta koje su mnoge muzičke zvezde forsirale, izgleda da ćemo ih opet u tome videti. Pogledajte naše predloge i razmislite da li biste to nosili ove sezone?

Mini suknja

Svako će prokomentarisati da za ovakav komad odeće morate imati dobre noge i figuru. Činjenica je da su mnoge žene slabe na njih, a na Instagramu se mogu videti slavne dame i blogerke kako odvažno nose ovaj komad odeće. Modna kuća Miu-Miu izbacila je kolekciju za ovu sezonu gde je plasirala upravo mini ili bolje da se izrazimo, mikro suknju, koja će navodno biti hit. Međutim ovo je za neke ipak prekratko.

 

 

Prozirna odeća

Iako po mnogima deluje neukusno pojaviti se u prozirnoj odeći, naročito ako nema postavu, modni stručnjaci najavljuju ovaj komad kao dominaciju ove sezone. Da li biste nosile nešto što malo toga ostavlja mašti na volju? Verujemo da bi se većina dama ipak odlučila za opciju sa postavom.

 

 

Velike sportske naočare

Balenciaga naočare u sportskom stilu koštaju prava sića 500 dolara. Verujemo da nećete biti oduševljeni onim što ćete za te pare dobiti, tako da ih mnogi smatraju modnim promašajem ove sezone. Ipak ima i onih koji vole ekscentričniji stil, pa zašto da ne?

 

 

Svetlucave torbe

Mnoge dame vole ovaj stil i sve što šljašti. Ipak treba biti svestan da nisu svi komadi odeće, aksesoara za svaku priliku. Možda je ovaj izbor svetlucave torbe dobar za neko venčanje ili proslavu ali ne i kao modni detalj za svakodnevnicu. Verujemo da će mnoge od vas preskočiti kupovinu ovog aksesoara.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)