Odrasli Ovo je NAJOPASNIJA namirnica za ljude sa visokim holesterolom: Tiho RAZARA krvne sudove 16:01
Odrasli Lekari su joj 20 godina govorili da MRLJA na jeziku nije OPASNA, a onda je saznala da je čeka BORBA za život! 14:40
Odrasli PRIRODNI napitak koji je bomba za KRVNU SLIKU: Ako se borite sa anemijom, tri kašike dnevno ove smese napraviće razliku 07:15
Odrasli Ovo su znaci da vas telo PREKLINJE da se oslobodite STRESA: Primetićete ih dok gledate TV ili ležete u krevet - reagujte na vreme! 13:30
Odrasli HRČETE u trudnoći? Ovih 5 SAVETA mogu da POMOGNU, ali u jednom slučaju morate kod LEKARA 10:45
Odrasli Naučnici potvrdili: LJUDI rođeni u ovom mesecu NAJDUŽE ŽIVE, a ključni razlog je jedna INFEKCIJA! 14:30
Odrasli Često vas potreba za mokrenjem BUDI IZ SNA: Evo šta to govori o vašem zdravlju, nije svejedno! 08:07
Prirodom do zdravlja ZABORAVLJENU NAMIRNICU retko ko jede, a ona snižava holesterol, čisti krvne sudove i jača kosti! 07:20
Odrasli Napipala sam čudnu izraslinu na glavi i bila sam ubeđena da imam tumor na mozgu: Istina je bila NEVEROVATNA (VIDEO) 17:30
Odrasli Ja sam ZUBAR i posle jednog pogleda mogu da vam otkrijem 7 STVARI O VAŠEM ZDRAVLJU, a da ne kažete ni reč! 15:35
Odrasli Čak 30 GODINA sam pogrešno koristila SPREJ ZA NOS! Doktor razjasnio - evo kako treba da koristite da bi delovao (VIDEO) 13:30