Zanimljivosti

PLESALA JE NA ĆERKINOJ SVADBI, A ONDA JE UOČILA NEŠTO NA BLUZI: Žena je potpuno izgubila kontrolu, svi su pričali o onome što je uradila (VIDEO)

Jedna starija dama je bila u svom raspoloženju na proslavi, međutim, ono što se dogodilo, svima je odvuklo pažnju.

28.11.2023 21:02

PLESALA JE NA ĆERKINOJ SVADBI, A ONDA JE UOČILA NEŠTO NA BLUZI: Žena je potpuno izgubila kontrolu, svi su pričali o onome što je uradila (VIDEO)
Printscreen/TikTok/dhikrayat_alwatan3

Svadbe su događaji na kojima je uvek prisutna lepa atmosfera i mnogo zabave, a većina čeka ovaj trenutak kako bi se proveselila sa mladencima i opustila. Za ove prilike svako od nas bira poseban stajling i odeću želeći da bude drugačiji na svoj način i da se u tome oseća posebno. Iako se mlade devojke i žene posebno trude da budu primećene na ovakvim proslavama i da obuku nešto u skladu sa svojim senzibilitetom i prilikom u kojoj se nalaze, ništa manje ne zaostaju za tim i starije dame.

shutterstock.com

Dobra atmosfera na svadbi je nešto što svi pamte

Jedna starija mama je na društvenim mrežama pobrala sve simpatije korisnika pokazavši svoju dečiju stranu i to kroz ples na ćerkinoj svadbi. Dok je stajala pored mlade, pretpostavlja se njene ćerke, ova sredovečna gospođa je na sebi nosila kardigan sa simpatičnim dezenom i šarama koji je predstavlja neki mozaik koji je stvarao optičku iluziju pomerajući se gore- dole.

Budući da je bio u pitanju rastegljiv materijal šare su se naizmenično širile i sužavale što je oduševilo ženu koja je počela da pleše energičnije i zabavnije, gledajući šta se dešava sa njenom odećom. To je takođe izmamilo veliki osmeh i raspoloženje mladi koja je počela da se smeje zajedno sa majkom, nastavljajući da plešu u sve boljem ritmu.

Snimak je nasmejao mnoge na društvnoj mreži, a većina je rekla da svako od nas ima u sebi sakriveno dete.

 

 

- Dokaz da je svako dete u telu odraslog čoveka.

- Zabava je svuda...samo je treba prepoznati.

- Sviđa mi se jednostavna zabava.

- Dobila je sopstveni žiroskop.

- Mi ne starimo, samo odrastamo- bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da se treba uvek prepustiti trenutku i da je ovo dokaz da zabave ima na svakom koraku. Neki korisnici mreže su komentarisali kako je sreća besplatna i da ljudi ne treba da budu preozbiljni u mnogim situacijama već da se opuste, naročito kada su ovakvi događaji u pitanju.

Iako nije jasno da li je u pitanju majka ili prema nekim komentarima baka, ova elegantna žena je nasmejala mnoge koji su priznali kako je uspela da spoji eleganciju i komfornost zajedno sa zabavom i da je nesumnjivo ovim potezom bar na kratko mladoj ukrala šou.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)