Zanimljivosti

MISLILA JE DA SE SPUŠTA NA ZIPLAJNU, A ONDA SE UŽE OTKAČILO: Vrisak devojke i prisutnih odjekivao je provalijom, ono što je potom usledilo izazvalo je brojne komentare (VIDEO)

Želela je malo avanture i adrenalina ali nije mogla da sanja šta će se dogoditi dok se spremala da se spusti niz uže.

26.11.2023 10:02

MISLILA JE DA SE SPUŠTA NA ZIPLAJNU, A ONDA SE UŽE OTKAČILO: Vrisak devojke i prisutnih odjekivao je provalijom, ono što je potom usledilo izazvalo je brojne komentare (VIDEO)
Printscreen/TikTok/highlandflingbungee

Mnogi od nas vole avanture i da izazivaju adreanlin kod sebe na razne načine, najčešće u nekim akrobatskim aktivnostima koje nemaju prilike svakodnevno da iskuse. Za ovakve stvari potrebna je pre svega velika hrabrost i odvažnost, a mnogi svoju strah pokušavaju da prikriju lažnom hrabrošću i samopouzdajem.

Poslednjih godina, u ekstremnim sportovima i aktivnostima jednako kao i muškarci prisutne su i žene. Sve je više dama koje testiraju sebe raznim adrenalinskim podvizima.

Printscreen/TikTok/skyparknormandie

Mnogi se odlučuju za ekstremne sportove kako bi testirali svoju hrabrost

Internetom kruži urnebesan snimak devojke koja je želela da se spusti čuvenim ziplajnom, uže koje poput žičare povezuje dva kraja iznad neke litice i provalije.  Iako se ona pripremala i već unapred bila preplašena pokušavala je da ostane, koliko god je moguć,e pribrana iako su radnici u pozadini željno iščekivali njenu reakciju kada je puste.

Devojka je mislila kako će njeno putovanje iznad provalije biti na ziplajnu, u jednom trenutku je radnik otkačio uže i devojka je poletela prema dole u provaliju. Međutim, vrlo brzo du je podigli gore, a ona nije ni bila svesna da je bio u pitanju bandži džamp skok, koji spada u ekstremne i egzotične sportove i koji je sam po sebi opasan.

Iako je nekima ovo bilo smešno drugi su poručili da se ne treba igrati sa tuđim zdravljem i da je devojku ovakav šok mogao da ubije.

- Ali način na koji devojka paniči i oni koji je puštaju bez bilo kakvog upozorenja.

- Moje bi srce stalo istog trena.

- To je tako opasno raditi sa osobama koje su po prirodi paničari.

- Čovek iza deluje kao da se smeje.

- Mogu da osetim njen strah brate...- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je zastrašujuće za nekoga da pomisli kako je uže puklo i da iskusi  ovu neprijatnu situaciju kada ne zna kako će se sve završiti. Mnogi od Tiktokera su rekli da koliko god nekome ovo sve delovalo zabavno, ljudska psiha nije ista i da se ljudi sa ovakvim izazovima ne suočavaju na isti način. 

Ipak, kako obično biva, postoje uvek dve strane. Neki egzibicionisti su izrazili želju da probaju ovako nešto, tvrdeći kako bi ovo za njih bilo uzbudljivo iskustvo koje bi testiralo njihovu hrabrost i psihičku izdržljivost. Međutim, većina je rekla da niko ne treba da ulazi u koštac sa ovim niti bilo čime drugim ukoliko nije siguran u sebe kako bi izbegao na vreme pretrpljenu traumu, ili u gorem slučaju i druge posledice.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)