Zanimljivosti

BILA JE NA ODMORU 11 DANA, A MUŽ JE ČUVAO DECU: Kad se vratila i otključala vrata stana, umalo nije pala u nesvest! (VIDEO)

Zbog onoga što je zatekla u porodičnom domu mnogi su joj savetovali da se razvede.

16.11.2023 13:01

BILA JE NA ODMORU 11 DANA, A MUŽ JE ČUVAO DECU: Kad se vratila i otključala vrata stana, umalo nije pala u nesvest! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@kianthelen

Iako mnogi misle da je posao domaćice lagan, tek kad ona ne obavlja svakodnevne obaveze vidi se zapravo koliko je truda i energije potrebno da bi životni prostor bio čist i uredan.

Malo je muškaraca koji će voditi brigu o urednosti doma s jednakom posvećenošću, a o tome svedoči i snimak koji je na TikToku podelila jedna mama.

Ona je, kako navodi, 11 dana bila na odmoru bez supruga i troje dece. Zamolila je supruga da povede računa o deci i kući, a kad se vratila zatekla je scenu koju sasvim sigurno nikada neće zaboraviti.

Čim je otključala vrata porodičnog doma, dočekao ju je haos. Odeća, obuća, smeće i igračke bili su rasuti na sve strane, a kuća je izgledala kao da su je posetili provalnici koji su razbacali sve čega su se dotakli.

- Zahvalna sam što su mi deca živa – prokomentarisala je ova mama, očigledno svesna da su njeni mališani nenaučeni da pokupe igračke i ne razbacuju garderobu i posuđe po podu, ali i da njen suprug verovatno nema naviku da rasprema nered.

Ljudi koji su odgledali snimak ovog haosa bili su veoma oštri.

- Ovo je nepoštovanje!

- Žao mi je. Izgleda da te je suprug kaznio što si otišla na odmor.

- Taj čovek te ne poštuje! Zaslužuješ nekog boljeg.

- Ovo nije nimalo slatko. On očigledno želi da ti presedne zasluženi odmor na koji si otišla.

- Ovo me je razbesnelo!

- Ovo je za momentalni razvod – glasili su komentari ispod snimka.

 

@kianthelen

At least he kept the kids alive 🤷🏻‍♀️ ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

 

Mnoge žene su je posavetovale da ode u hotel i produži odmor dok suprug ne raskloni haos koji su deca napravila dok je on vodio računa o njima. Bilo je i onih koji su izrazili nadu da žena nije odmah počela da sređuje porodični dom, jer joj onda efekti odmora neće potrajati.

Jedna korisnica TikToka napisala je komentar koji je dobio veliki broj sviđanja:

- Evo kako bih ovo rešila. Napisala bih mu poruku: “Vidim da si zaboravio da očistiš stan pre nego što sam stigla kući. Odlazim na još nekoliko sati dok to ne uradiš”.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)