Brak i veze

"SANJAM DA POSTANEM MLEKARICA, SEDIM KOD KUĆE I KUVAM ZA SVOG ČOVEKA": Ispovest ove žene podigla je buru na internetu, kada je pomenula školovanje dece mnogi su se zgranuli(VIDEO)

Tiktokerka Gven sanja o tome da ima farmu na kojoj će rađati i školovati decu, dok na društvenim mrežama trpi pravi linč.

11.09.2023 11:00

"SANJAM DA POSTANEM MLEKARICA, SEDIM KOD KUĆE I KUVAM ZA SVOG ČOVEKA": Ispovest ove žene podigla je buru na internetu, kada je pomenula školovanje dece mnogi su se zgranuli(VIDEO)
Tiktok--gwenthemilkmaid

Gven (27) je TikTokerka koja ima blizu 50.000 pratilaca na ovoj društevnoj mreži i više od milion pregleda. Ona je žena koja se predstavlja kao “mlekarica u pokušaju”. Velika je protivnica feminizma i smatra da joj je mesto u kuhinji, kući i pored muža.

- Nekada sam želela uspešnu karijeru, da budem šefica, zaradim mnogo para, da kupim veliku kuću u kojoj bih imala gomilu dizajnerskih tašni. Nameravala sam da čitav život provedem neudata i kao vegan. Međutim, ono što sada želim je totalno suprotno. Za početak, više uživam u čitanju knjige nego u izlascima - samo je jedan od snimaka ove žene na Tik-toku, a o njoj je pisao i San.

 

 

Ona se na svim snimcima nalazi na livadi, u poseti životinjama ili u pripremi ručka, pored šporeta.

- Okrila sam veliku ljubav prema gajenju domaće hrane. U budućnosti bih volela da imam svoju farmu i da gajim piliće. Takođe, volela bih da budem mlekarica. Za sada uživam u gajenju biljaka u svom dvorištu. Ne želim da gradim karijeru niti da idem na posao. Smatram da žena treba da se posveti rađanju i vaspitanju dece, sređivanju doma i kuvanju. Uživam da budem uz svog čoveka i pripremam mu hranu. Feminizam neprestano radi na upoređivanju i jačanju žena u odnosu na muškarce. Međutim, muškarac je taj koji je hranitelj, a na ženi je samo da mu priprema hranu. Jedva čekam da rodim decu i školujem ih kod kuće dok jedemo hranu koju smo sami odgajali - objasnila je ona.

 

 

Gven je na svim snimcima u dugoj tradicionalnoj retro haljini, budući da zastupa način života koja je bio aktuelan još pedesetih godina. Najveći broj njenih pratilaca podržava ovakav njen stav, ali tu su i oni koji joj se uvek oštro suprotstavljaju putem društvenih mreža.

- Mora da se šališ!

- Ženo, ne treba da živiš da bi služila mužu, nisi ti njegov rob!

- Ja bih pre umrla nego bila slukšinja nekog muškarca, ma ko on bio.

- Mislim da svako treba da radi ono što želi, ne treba nametati svoju volju nikome.

- Školovanje dece od kuće, u kom veku mi živimo?

 

@gwenthemilkmaid you know you’re a grandma when a ~deep freezer~ excites you 😂 HONEY BBQ CHICKEN KEBABS RECIPE 2 tbsps olive oil 3 cloves garlic, minced 1 onion, diced 1 cup BBQ sauce 1/4 cup honey 2 tbsp dijon mustard 1 tsp soy sauce 1/2 tsp black pepper 1/2 tsp ginger, minced 2 chicken breasts, boneless skinless Start by heating olive oil in a saucepan on medium heat, along with the onion and garlic. Cook for 4 minutes, then stir in remaining ingredients (except chicken). Reduce heat and simmer for 5 minutes, stirring occasionally. Remove from heat and let cool for at least 10 minutes. Meanwhile, cut chicken into 1-2 inch cubes and place into a plastic bag or tupperware with 2/3 of the sauce. Shake to coat. Reserve the other 1/3 to have when serving. At this point you can pop in your refrigerator to marinate overnight, or you can place in the freezer and store for 2-3 months until ready to use (let defrost overnight in the fridge if frozen before cooking). Place chicken on skewers and cook until internal temperature reaches 165F. This takes my BBQ about 16 minutes at 400F, rotating every few minutes. Serve with reserved sauce. One of my favourite summertime meals, you’re going to love this! I like to have this with a salad and roasted potatoes on the side. . . . . #summerrecipes #easyrecipes #beginnerhomesteading #grannygang #wearethehomemakers #romanticizeyourlife #theartofslowliving #crunchymom ♬ Revival - Zach Bryan

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)