Ispovesti

"DOKTORA KOJI MI JE ZALEDIO JAJNE ĆELIJE POZVALA SAM NA SASTANAK": Ono što je uradio promenilo joj je život iz korena, potražila je stručnu pomoć! (VIDEO)

Pejdž Vilhajd je zaljubljive prirode, a to ju je koštalo najviše živaca, na kraju je na seansi shvatila kako ne treba olako da se daje muškarcima.

16.08.2023 17:02

"DOKTORA KOJI MI JE ZALEDIO JAJNE ĆELIJE POZVALA SAM NA SASTANAK": Ono što je uradio promenilo joj je život iz korena, potražila je stručnu pomoć! (VIDEO)
Instagram-paigewilhide

Pejdž Vilhajd (36) je žena koja je priznala da je zavisna od izlazaka sa muškarcima. Preciznije, ona je sebe opisala kao ženu koja je toliko željna ljubavi i normalne veze tako da je u jednom periodu u svojim dvadesetim za dva meseca izlazila sa više od 20 muškaraca. I to sve u želji da najzad pronađe “onog pravog”. Vilhajdova je shvatila da ima problem kada je počela da gaji simpatije prema ginekologu koji je zaledio njene jajne ćelije. Zbog intervencije su bili u kontaktu nekoliko dana, a ova žena je objasnila da se osećala kao da je na sedmom nebu kad god bi primila poruku od njega.

- Kada je postipak zaleđavanja jajnih ćelija završen, toliko sam bila zaljubljena u doktora koji je vodio celu proceduru da sam mu poslala poruku u kojoj sam ga pitala da izađemo. Ali on me je samo “goustovao”, tačnije pročitao je poruku i apsolutno ništa mi nije odgovorio, pravio se kao da nepostojim! To me je načisto uništilo. Danima posle toga nisam mogla da jedem, spavam, niti normalno funkciošem, samo sam bila u depresiji, tada sam shvatila da mi je potrebna pomoć - započinje priču ova žena u ispovesti za San.

 

Ona je otišla na seriju tretmana koji su se svodili na to da 30 dana ne sme da izlazi niti da se viđa sa nekim. Postojalo je i obavezno pravilo da tokom prva tri izlaska nema nikakvog fizičkog kontakta, što uključuje i poljupce ili držanje za ruke.

- Shvatila sam da sam tokom svog života izlazila i viđala se apsolutno sa svima. Nisam imala ni određeni tip muškarca, dovoljno je bilo da je muškarac i već je moj tip. Sretala bih ljude na najčudnijim mestima. Recimo otišla bih avionom sa dečkom na venčanje kod njegovih prijatelja, a on bi tamo raskinuo sa mnom. U povratku bih ridala na ramenu ceo put dečku, za koga se ispostavilo da je vatrogasac, pa bih uplovila u vezu sa njim. Samo sam srljala iz veze u vezu samo da ne budem sama - nastavila je priču Vilhajdova.

Ova žena posle svega nije bila spremna da bude svega 30 dana solo, tako da je taj period produžila na godinu i po dana.

- Godinu i po dana sam bila u celibatu. Na kraju sam počela i sama da održavam predavanja na tu temu, postala sam psihoterapeut, ali i stend ap komičar, pa sada svakodnevno nastupam u Edinburgu i moji nastupi su veoma posećeni, pa smatram da se mnoge žene identifikuju sa mnom - zaključila je ona.

Pejdž je u međuvremenu našla partnera kakvog je oduvek i tražila i to tek kada je počela da primenjuje sve ono što je naučila na seansama.

- Mislila sam da nijedan muškarac neće čekati da me postupno upoznaje, pogotovo prva tri puta bez ikakvog fizičkog kontakta. Onda sam shvatila da sam se ranije davala totalno pogrešnim muškarcima. Oni su svi želeli samo se*s ili su bili zavisnici od pornografije i željni površnih žena i veza. Tek kada sam postavila jasne kriterijume počela sam da upoznajem kvalitetnije muškarce. Kada sam svom sadašnjem partneru rekla da želim da idemo polako, odgovorio mi je da nema ništa protiv toga, sve dok zna da mi se sviđa. Tako smo prvi put spavali tek posle pet meseci, izgleda da teorija u praksi ipak deluje - zaključila je Pejdž.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)