Mace

HTELA JE DA NAPRAVI SNIMAK, ALI OVO NIJE OČEKIVALA: Devojci je u kadar upala mačka, a pogledajte šta je potom izletelo kroz vratanca! (VIDEO)

Ovome se nije nadala ni u najluđim snovima!

29.03.2024 17:02

HTELA JE DA NAPRAVI SNIMAK, ALI OVO NIJE OČEKIVALA: Devojci je u kadar upala mačka, a pogledajte šta je potom izletelo kroz vratanca! (VIDEO)
Shutterstock

Stalno slušamo kako mačke imaju devet života, jer uspevaju da se izvuku iz najtežih situacija i da se spremno dočekaju na noge. Zbog njihove snalažljivosti i umiljatosti mnogi ih neizmerno vole i žele za svog ljubimca. Iako su mnogi složni u oceni da mačke svuda donose lepu energiju, na društvenim mrežama kruže snimci na kojima se može videti i njihova druga strana. Međutim, zajedničko za sve mace je da neizmerno vole da se igraju sa svojim vlasnicima i svačim što im dođe pod ruku.

Pixabay.com

Mačke su mnogima omiljeni ljubimci, jer su nestašne i vole da se igraju

Jedna vlasnica je želela da napravi snimak iščekujući svakog trena da njen ljubimac iskoči kroz vratanca svoje kućice. U jednom trenutku se to i dogodilo, a devojka je bila neizmerno srećna zbog toga, da bi već koju sekundu kasnije počela da vrišti. 

Naime, mačka je izletela kroz vratanca, ali se ubrzo za njom pojavio i mali miš koji je furiozno poleteo ka sobi kako bi pobegao od opasnosti. Devojka je počela da se smeje i da u isto vreme vrišti, a mačka je sve vreme izgledala zbunjeno, ne shvativši šta se dogodilo. Iako se činilo kao da je miš izleteo iz njenih usta, zapravo se krio u toj istoj kućici, a njegova i mačkina pojava bili su pravo iznenađenje za devojku koja je u tom momentu snimala čitavu situaciju.

Snimak je privukao pažnju na društvenoj mreži TikTok, te je nasmejao ljude koji su komentarisali kako je devojka napravila selfi sa Tomom i Džerijem.

 

 

- Džerijeva kućica...

- Mačke nikada ne zaboravljaju poklon kada dođu kući...

- Na kraju krajeva, živ je.

- "Pogodi koga sam našla"!

- A tu siii... Donela sam ti poklon! - komentarisali su u šali korisnici mreže.

Neki od njih su priznali kako bi u toj situaciji plakali, što zbog miša, što zbog straha. Iako je situacija bila više komična nego zastrašujuća, neki su rekli da im ne bi bilo svejedno da borave u toj prostoriji, znajući da se iza vratanca osim mačke može pojaviti i miš

Snimci sa ljubimcima, posebno mačkama postali su viralni, pa mnogi od nas prvi put mogu da vide neoubičajene reakcije ovih ljubimaca u raznim situacijama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)