Mace

ŽENA SE ZAPANJILA KAD JE UŠLA U SOBU: Scena koju je ugledala ostavila je bez reči, a onda je usledilo nešto što nije očekivala! (FOTO+VIDEO)

Među brojnim komentarima na snimak bilo je i predloga da odvede mačku u Holivud.

19.02.2024 16:50

ŽENA SE ZAPANJILA KAD JE UŠLA U SOBU: Scena koju je ugledala ostavila je bez reči, a onda je usledilo nešto što nije očekivala! (FOTO+VIDEO)
Instagram-mes_chats_sauvage

Mnogima je neverovatno sa koliko ljubavi ljubitelji mačaka brinu o svojim ljubimcima. Ove životinje su vrlo nezavisne i maziće se jedino kada to njima odgovara. Međutim, jedna mačka je otišla korak dalje. 

Žena je ušla u spavaću sobu i zapanjila se kad je ugledala nesvakidašnju scenu. Njen suprug je rešio da sebi napravi “spa dan” u kome će maksimalno uživati. On je pustio relaksirajuću muziku, dok je ležao na krevetu kao posle masaže. Na licu je masku za negu, a tu su i dva neizbežna koluta krastavca kojima je pokrio oči. Međutim, ono to je bilo neobično je njihova mačka koja je ležala do njega u identičnom izdanju.

Šareni mačak je takođe bio prekriven peškirom dok su mu šapice bile prebačene preko. On je takođe imao veliki peškir pod glavom, a kao vrhunac svega i mačor je imao dva koluta krastavca na očima, mirno ležeći pored vlasnika.

Žena je rekla suprugu da utiša muziku, a potom pitala o čemu se zapravo radi. Mačku je skinula krastavce sa očiju i otkrila ga, međutim on je izrazio vidno negodovanje i čak je pokušao da je ujede. Jedino što je ova žena mogla da uradi je da ponovo mačku vrati krastavce na oči, koji su, izgleda, imali umirujući efekat i da ostavi supruga i mačka da uživaju. 

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio više od pola miliona sviđanja, a komentari su se smenjivali.

- Žena je ta koja unosi nemir u kuću, izbacite ženu napolje!

- Mačka je plaćeni glumac.

- Ženo, odvedi tu mačku u Holivud, ne trebaju joj ni časovi glume, čudićeš se kada vidiš njenu šapicu na Bulevaru slavnih.

- Zašto im ova devojka remeti “zen fazu”?

- Ali kako su naučili ovu mačku da bude ovako mirna sa sve krastavcima?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)