Sex

Ovako ćete mu UGASITI ŽELJU za vrelom akcijom: 12 stvari koje ODBIJAJU MUŠKARCE

Postoji 12 stvari koje će momentalno ugasiti želju za vrelom akcijom pod čaršafima kod muškarca, pa to zaobiđite u širokom luku

20.08.2022 22:00

Ovako ćete mu UGASITI ŽELJU za vrelom akcijom: 12 stvari koje ODBIJAJU MUŠKARCE
shutterstock.com

Nije tajna da se muškarci brzo i lako uzbude za razliku od žena kojima je potrebno malo više vremena da budu spremne za akciju. Međutim, koliko god se jači pol brzo uzbudi još brže može i da se ohladi i izgubi želju za seksom.

Kako ističu stručnjaci, za seks postoje teme koje treba da zaobilazite u širokom luku ukoliko želite da imate vrelu akciju pod čaršafima.

Srećna republika otkriva 12 stvari koje će u sekundi ugasiti želju za akcijom kod muškarca.

Pixabay.com

Muškarci se brzo napale ali i još brže ohlade

Šta je to što ih odmah ohladi?

1. Pričanje o novcu. Svako pominjanje para, a posebno finansijskih problema u krevetu ne samo da će ubiti želju za seksom kod vašeg muškarca, već mnogima i želju za životom.

2. Spominjanje roditelja. Ne preporučuje se da tatu i mamu pominjete pre, tokom ni posle seksa.

3. Upirati prstom na penis u erekciji. Pojedine žene smatraju da je u redu isticati kad muškarac ima erekciju što njima uopšte nije seksi. Još ako je imao neko traumatično iskustvo ili se oseća neprijatno, možete odmah da se pozdravite sa akcijom.

4. Vreme za seks je vreme za uživanje. Nikakvo pominjanje kućnih poslova ili porodičnih problema ne dolazi u obzir.  Takve razgovore sa mužem odložite za neko drugo vreme, a u krevetu se posvetite njegovom i svom uživanju.

5. Pričanje o drugim muškarcima i bivšim momcima, podsticanje ljubomore da bi se muškarac još više napalio sasvim je loša ideja. Definitivno.

6. Stres. Kratko i jasno nema potrebe širiti temu.

7. Nedostatak sna je problem sam po sebi, pa ne očekuje vrelu akciju ako je vaš muškarac neispavan. U takvim trenucima njegova jedina želja je  za krevetom i spavanjem.

8. Ako je muškarac u problemima i nije u mogućnosti da se brine o svojoj porodici teško da će njegova seksualna želja biti na vrhuncu.

9. Razgovor o deci. Nema ništa što muškarca može da uzbudi u razgovoru o deci pa ovu temu zaobiđite.

10. Žena kojoj je neprijatno zbog sopstvenog tela. Njena nesigurnost „preliva“ se i na muškarca pa se može javiti problem sa potencijom. Muškarcima je dovoljno da vide golu ženu i da se uzbude, a vaše sitne nesavršenosti, verujte, on ne primećuje.

11. Plač. Suze i seks jednostavno ne idu zajedno pa bilo kakvo plakanje u krevetu momentalno ubija želju za seksom kod muškaraca.

12. Zapušen nos, kašalj, temperatura jednostavno biti bolestan razlog je da on odustane od akcije. Istini za volju, u takvim trenucima ni ženi nije do seksa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)