Sex

7 trikova za SIGURAN ORGAZAM: Nije uspelo samo kod onoga ko nije probao!

Ukoliko niste zadovoljni vašom situacijom u krevetu ili mislite da ne doživjavate vrhunac dovoljno često, uz ove savete on neće više izostajati!

02.08.2022 22:00

7 trikova za SIGURAN ORGAZAM: Nije uspelo samo kod onoga ko nije probao!
pexels.com

Ova godina je zvanično godina boljeg seksa, a to su potvrdila i istraživanja sprovedena u poslednje vreme. Kejt Tejlor je ekspert za seks i ona objašnjava da je seks na skali životnih vrednosti drastično skočio u odnosu na 2020. godinu, a to prenosi i The Sun.

Srećna Republika otkriva i kojih je to 7 saveta putem kojih je vrhunac zagarantovan.

1. Fantazija

pexels.com

Prepustite se trenutku

Ma koliko ne želimo da razmišljamo o tome čak i tokom tih intimnih trenutaka nam pogled padne na naše butine koje su možda jače nego što bi trebalo. Zapitamo se da li nam je zadinjca dovoljno zategnuta i da li su nam možda grudi spale, a sve to dovodi do odlaganja vrhunca. Savet je da ne razmišljate o svojim vizuelnim nedostacima, a idelano bi bilo i da obučete seksi garderobu kojom ćete em prikriti svoje nedostatke, em razbuditi partnerovu maštu. Uloga seksi, hrabre i samouverene zavodnice je ona koju morate igrati tu noć.

2. Hormoni

Mladost je period ne samo kada smo svi najzadovoljniji telima, već i kada su nam hormoni izbalansirani, a to sigurno nije slučaj sa 40 i 50 godina. Mnoge od nas znaju koliko problema mogu hormoni da izazovu pa koristite biljne preparate koji će ih koliko-toliko dovesti u red. Maca je biljka koja povećava libido i postiče seksualnu energiju, pa je što pre isprobajte.

3. Predigra

Pixabay

Predigra igra ključnu ulogu

Muškarci mogu doći do orgazma posle svega 2-3 minuta seksa što nije slučaj i sa ženama, njima treba bar 10 minuta više. Savet je da ne razmišljate u minutima i brojkama već nikako ne preskačite predigru. Dozvolite sebi da se dovoljno uzbudite i pre nego skinete veš. Neka to uključi i ljubljenje, maženje i oral kako bi posle sve došlo na svoje.

4. Cervikalni orgazam

Studija iz 2000. godine došla je do saznanja da su cervikalni orgazmi čak 35% intenzivniji od običnih. Cerviks se nalazi na samom vrhu vagine, a do ovakvog vrhunca se dolazi stimulacijom grlića materice. Ovakvi orgazmi zahtevaju dublju penetraciju pa je idealni položaj za to dogi poza. Cervikalni orgazam zahteva dublje prodiranje pa pokušajte da imate intenzivniji seks.

5. Kegelove vežbe

unsplash.com

Kegelove vežbe su dobre i za muškarce i žene

Vežbe za karlične mišiće nisu dobre samo za žene, već i za muškarce. Jači pol će ovim vežbama uspeti da kontroliše vrhunac i da produži dalje. Sam čin će duže trajati, a vrhunac će biti daleko intenzivniji.

6. Spanać

Hrana koju jedemo može da pojača ili smanji naš libido kao i sam orgazam. Spanać je na vrhu namirnica koje će kod muškarca dovesti do boljeg i intenzivnijeg vrhunca. Sve lisnato povrće spada u ovu grupu. Ako ste se pitale zašto Popaj izgleda u crtaću onako mišićavo i srećno, ovo je možda jedan od mogućih odgovora.

7. Seksi igračke

Pixabay

Seksi igračke

Tržište je prepuno seksi igračaka za žene i one su počele maltene da ih naručuju putem interneta i plaćaju karticama. Muškarci takođe imaju, iako znatno manje, ponude na tržištu u vidu igračkica koje mogu dame da kupe svojim partnerima. One dovode do novih razmišljanja i jedne nove sfere interesovanja koja će nesumljivo dovesti i do boljeg vrhunca i kod jače polovine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)