Sex

MUŽ MI JE DOZVOLIO DA SPAVAM S DRUGIM MUŠKARCEM: A onda je stigla poruka koja me je zapanjila

Njihov bračni problem je skoro nemoguće rešiti.

29.09.2024 21:50

MUŽ MI JE DOZVOLIO DA SPAVAM S DRUGIM MUŠKARCEM: A onda je stigla poruka koja me je zapanjila
Shutterstock

Nakon što je njen muž zbog problema sa zdravljem izgubio bilo kakvu želju za intimnim odnosima, ona je odlučila da pronađe muškarca koji će zadovoljiti njene potrebe, a sve to uz dozvolu njenog supruga.

Sasvim očekivano, stvari nisu išle kako je ona planirala.

Anonimna žena je na Redditu objavila post u kojem je priznala da je već imala brojne afere s raznim muškarcima.

- Posle godina mog prigovaranja, on je napookon pristao da ode kod lekara i utvrdi da li postoje medicinski razlozi za pad njegovog libida. Utvrđeno je da razlog postoji, in trenutno pokušava da ga reši. Rekla sam mu da želim da vodimo ljubav i da su mi odnosi potrebni u životu kao i da njihov nedostatak utiče na moj posao i koncentraciju. Na kraju sam mu priznala da sa skoro svakim muškarcem koji polupristojno izgleda, zamišljam kako vodim ljubav - priča ona i dodaje:

Schutterstock

On ju je molio da ne spava s drugim

- Sve sam mu to rekla jer imamo otvorenu i iskrenu vezu. Rekla sam mu da želim odnose sa njim, ali budući da on nije zainteresovan, mozak mi razmišlja od drugim muškarcima. Rekao je da me razume. Molila sam ga da mi dozvoli da imam "prijatelja za intimne odnose". Razmišljao je nekoliko nedelja o tome i na kraju je pristao. Ali, kada je došao dan kada sam trebala da se nađem sa ljubavnikom, muž mi je poslao poruku i napisao da se predomislio, a ja sam mu odgovorila da neću spavati s drugim muškarcem. Međutim, ipak sam to uradila i već nekolko meseci redovno imam odnose sa "prijateljem za intimne odnose".

- Nisam zaljubljena u njega i on samo ispunjava moju fizičku potrebu. Odnosi su neverovatni. Ali, ja varam svog muža i ponekad usred noći želim da mu sve priznam i olakšam dušu - zaključila je žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)