Sex

BILA SAM INTIMNA SA OŽENJENIM ŠEFOM NA PARKINGU: Jednom porukom je pokazao pravo lice!

Ona je priznala da joj je obva afera uništila reputaciju.

18.09.2024 22:30

BILA SAM INTIMNA SA OŽENJENIM ŠEFOM NA PARKINGU: Jednom porukom je pokazao pravo lice!
Shutterstock

Emocije i varnice mogu da se dogode na bilo kom mestu, čak i kad ne želimo. Nije neobično da se pojave varnice među zaposlenima, ali većina tu granicu ne prelazi. Kako je u intimnoj ispovesti ispričala jedna Britanka ona je tu granicu prešla i gorko se pokajala.

Želeći da sačuva bar minumum dostojanstva ona je odbila da otkrije svoje ime, ali je ispričala šta joj se dogodilo.

Intimni čak i na parkingu

Kako je za The Sun ispričala ova žena njen šef je oženjen, šest godina stariji od nje i u početku su se stalno svađali. Oboje rade u jednom supermarketu, a varnice u sevnule kad joj je dodelio nagradu za radnika meseca.

- Počeli smo da flertujemo na svakom koraku ne obazirući se na ostale zaposlene. Toliko sam bila uzbuđenja kad mi je dodelio nagradu da je mislio da ću dobiti srčani udar. Nekoliko dana kasnije pozvao me je na piće da proslavimo i sve se završilo starasnim ljubljenjem u njegovom autu. Narednog dana mi je poslao poruku da ostanem u radnji nakon zatvaranja i te večeri smo imali intimni odnos u njegovoj kancelariji - počela je svoju ispovest ova žena.

shutterstock.com

Koristili su svaku priliku za intimnost u njegovoj kancelariji

 

Bio je to početak afere, on je ubeđivao da je nesrećan sa ženom i ona mu je poverovala.

- Stalno mi je govorio da bi voleo da me je upoznao ranije. Koristili smo svaku priliku za se*s, u magazinu, njegovoj kancelariji čak i na parkingu super marketa. A, onda se sve promenilo. Jednog dana nije došao na posao. Poslala sam mu poruku, ali nije odgovorio. Kolega mi je rekao da je na odmoru sa ženom. Bila sam u šoku jer mi ništa nije pominjao - dodala je ona.

Posle nekoliko dana joj je poslao kratku poruku kako ne može da ostavi ženu.

- Jednom sms porukom je završio našu vezu, a ja sam bila slomljena. Najgore od svega što sam čula kako me kolege ogovaraju, moja reputacija je zauvek propala, pa pomišljam da dam otkaz - dodala je očajna žena.

Kako joj je objasnila stručnjak za veze grešku je napravila samim ulaskom u vezu sa oženjenim muškarcem koji je uz to i njen šef.

- Muškarci manipulišu situacijom da bi došli do onoga što žele. Učinio je da se osećaš kao da ste najpoželjnija žena na svetu, ali sada je pokazao svoje pravo lice. Nije bio pošten, posebno što je na taj način okončao vašu vezu. Da biste pronašli ljubav i sreću, bolje da pronađete nekoga ko je slobodan. Bilo bi dobro kada biste se vratili na posao uzdignute glave, on jednostavno nije vredan tvojih suza - rekla je stručnjak za veze.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)