Lifestyle

USRED RAZGOVORA ZA POSAO JE USTALA I OTIŠLA KAD JE ŠEF URADIO OVO PRED NJOM! Svi je hvale zbog ovog poteza

Mnogi ovo ne bi uradili.

16.09.2024 20:10

USRED RAZGOVORA ZA POSAO JE USTALA I OTIŠLA KAD JE ŠEF URADIO OVO PRED NJOM! Svi je hvale zbog ovog poteza
shutterstock.com

Potraga za poslom je često naporna, stresna i iscrpljujuća, a najveći kamen spoticanja je razgovor za posao. Ovde svaka reč može da bude odlučujuća, i zbog toga ne čudi što je priča devojke koja je usred intervjua za posao otišla, privukla toliku pažnju.

Devojka je u postu na Redditu objasnila da trenutno živi od socijalne pomoći i da joj se svideo oglas za posao u velikoj prodavnici.

Međutim, to je nije sprečilo da napusti razgovor kad je njen nesuđeni šef pred njom počeo da maltretira jednog od zaposlenih.

- Posle samo tri minuta intevjua, vrata su se otvorila i jedan od radnika je pitao šefa kada će završiti s razgovorom, jer ga čeka kupac kojem je potrebno neko objašnjenje. Nije bilo ni "ne", ni "zauzet sam" ni "neka neko drugi to reši", već odmah: "Isuse Hriste! Nedelja je i ja imam intervjue. Zar ovde ništa ne može da se uradi bez mene". Sve to je izgovarao vičući na sav glas, kao što glupavi menadžeri rade. Ustala sam, i rekla: "Ne želim da radim za nekog kao šte vi" i otišla. Nadam se samo da radniku nisam napravila još veći problem - napisala je ona.

shutterstock.com

Problem na razgovoru za posao

 

Očekivano, ljudi su u komentarima bili oduševljeni njenim potezom i hvalili su njen postupak.

- Uradili ste pravu stvar. Da sam ja taj zaposleni, voleo bih vas do kraja života. Ne znam kakva su pravila na tom mestu, ali kad sam ja radio u prodaji bilo je mnogo stvari koje nismo mogli da obavimo bez odobrenja menadžera. A oni su često bili zauzeti i mi smo morali sami da se suočimo sa nezadovoljnim mušterijama. Izbegli ste metak - napisao je jedan od komentatora, prenosi Mirror. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)