Zanimljivosti

VLADO JE BIO NAJPOŽELJNIJI FRAJER BIVŠE JUGE, LEPŠI I OD ČOLE: Oženio 30 godina mlađu, pa se razveo - i danas je šmeker!

Pevač Srebrnih krila ovako danas izgleda.

15.09.2024 15:52

VLADO JE BIO NAJPOŽELJNIJI FRAJER BIVŠE JUGE, LEPŠI I OD ČOLE: Oženio 30 godina mlađu, pa se razveo - i danas je šmeker!
Printscreen/Youtube

Vlado Kalember (71) nekad je bio najpoželjniji frajer bivše Juge. Pevač Srebrnih krila zavodio je žene na svakom koraku, a kad bi zapevao svojim promuklim glasom ni jedna dama nije mogla da mu odoli.

Karijeru je započeo davne 1978. godine i već prva pesma, danas evergrin "Ana" ga je vinula u vrh tadašnje estrade. Sa svojim bendom žario je i palio od Vardara do Triglava, a zbog lepog lica često su ga upoređivali sa Zdravkom Čolićem koji je tad već imao status velike zvezde. Često su se lomila koplja oko toga ko je lepši, a mnoge dame su prednost davale upravo Kalemberu.

Osvojila ga Ana

Prva pesma "Ana" nekako je bila i ostala subinski vezana za njega. Povezivali su ga sa brojnim lepoticama, a on je vrlo retko govorio o privatnom životu.

- Kad pogledam iza sebe sve to "zvezdano" danas mi izgleda kao mit. U puno toga što to podrazumeva status zvezde nisam uživao. Ni momci iz Srebrnih krila, ni ja nikad nismo voleli kamere i fotoaparate. U svemu tome zapravo sam najviše voleo sviranje i putovanja po celom svetu. Oduvek se najbolje osjećam u bendu, to je moje prirodno okruženje - rekao je Kalembera za Stroy.hr. 

Kako je Vlado izgledao kao mlad možete videti ovde.

I dok je sa Srebrnim krilima ređao hitove, javnost je brujala o njegovim navodnim devojkama. Bio je u vezi sa Lokicom, pa Izoldom Baruđžijom. S njom je predstavljao tadašnju Jugoslaviju 1984. na Evroviziji sa pesmom "Ćao amore"...

I kad se činilo da će momkovati do kraja života, 2006. je upoznao 30 godina mlađu violočelistkinju Anu Rucner s kojom se oženio godinu dana kasnije i dobio sina Darijana.

 

 

Na žalost, razveli su se 2014. mirno i bez skandala. Ostali su u sjajnim odnosima zbog sina, a Vlado joj i danas čestita rođendan.

- Naravno da ne zaboravljam njen rođendan. Kada smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je neko kao ja, da joj skrati put do nekih saznanja. Danas joj više nitko ne treba, potpuno je formirana i izgrađena i jako dobro zna što radi. Imamo sina i svaki dan komuniciramo. Oboje smo normalni, razumni ljudi, nema razloga za drugačije odnose - dodao je slavni pevač.

 

 

Na pitanje da li ima neisponjene snove, on uz osmeh kaže da je ostvario sve što je zacrtao u životu.

-  Nemam više ni želja ni očekivanja. Manje - više proputovao sve što sam hteo. Bio sam u Rusiji, ne znam koliko puta proputovao sam Evropu, svirao po Severnoj i Južnoj Americi, Australiji, Kanadi... sve sam obišao. Pevaću dok me publika bude htela - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)