Zanimljivosti

O NJIHOVOJ LJUBAVI JE BRUJAO BEOGRAD: Fatalna Jelena zavela je najboljeg frajera - a onda ga zatekla sa drugom!

Nakon raskida usledila je njena osveta i udaja iz inata.

11.09.2024 20:30

O NJIHOVOJ LJUBAVI JE BRUJAO BEOGRAD: Fatalna Jelena zavela je najboljeg frajera - a onda ga zatekla sa drugom!
YouTube/printscreen

Jelena Tinska godinama je važila za najfatalniju Beograđansku kojoj ni jedan muškarac nije mogao da odoli. Plavokosa lepotica sa "Lokicama“ nastupala je na čak 120 koncerata za samo 60 dana kao prateći deo koncerata Zdravka Čolića koji je ovim nastupima napravio zemljotres u bivšoj Jugi.

Najlepši par

Dok je ona žarila i palila sa "Lokicama" žene su bile očarane Goranom Milošević, bratom Slađane Milošević koji je pevao u bendu Generacija 5. Goran je bio lep kao slika, bio je ubedljivo najbolji frajer u gradu, pa su ga zvali Apolon. Upoznali su se na potpuno nesvakidašnji način kad je zajednički prijatelj pokazao fotografije onog drugog, a potom ih upoznao. 

Zaljubili su se na prvi pogled i o njihovoj ljubavi je brujao Beograd. Često su se vozili na Goranovom motoru, a jednoglasno su proglašeni za najlepši par u gradu. 

 

 

Pre nekoliko godina Jelena je na društvenim mrežama podelila uspomenu iz vremena njihove ljubavi, a u opisu fotografije napisala je kratku i jasnu poruku.

- To je bila ljubav — napisala je ona.

Njih dvoje su se mnogo voleli, ali su se rastali kad ga je ona zatekla sa drugom devojkom. On je tvrdio da je nije prevario, da je to devojka njegovog druga, ali mu Jelena nije poverovala. 

Odmah ga je ostavila i iz inata se smuvala sa njegovim drugom. U želji da ga povredi udala se tog leta u julu, a razvela već u avgustu.

Kad su se strasti smirile pokušali su da obnove svoju romansu, ali je to bilo kratkog daha. Goran je navodno Jeleni posvetio jednu od najpopularnijih pesama benda "Generacija 5" - "Ti samo budi dovoljno daleko".

 

 

Ova pesma je postala simbol njihove ljubavi i ostala je zapamćena kao jedan od najlepših muzičkih izraza ljubavi iz tog vremena. 

Jelena je nastavila sa burnim ljubavnim životom, a Goran se nakon odlaska iz Generacije 5 povukao iz javnosti o od tada se o njemu gotovo ništa ne zna. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)