Sex

MINUS NA RAČUNU JE "UPALIO" ALARM - ŠOK SAZNANJE JE UNIŠTILO: Otkrila sam šta mi je muž radio 168 puta iza leđa

Mislila je da ima stabilan i srećan brak.

10.08.2024 14:25

MINUS NA RAČUNU JE "UPALIO" ALARM - ŠOK SAZNANJE JE UNIŠTILO: Otkrila sam šta mi je muž radio 168 puta iza leđa
Shutterstock

Posle 25 godina braka, neimenovana žena je na bolan način saznala pravu istinu o svom mužu. Ispostavilo se da je njen brižni suprug u stvari, serijski preljubnik, koji je nekoliko stotina puta koristio usluge prostitutki. A to bi ostala tajna da za plaćanje raznih "usluga" nije koristio zajednički bankovni račun.

- Ja imam 52, a moj suprug 56 godina, i imamo dvoje odrasle dece. Znala sam da nešto nije u redu kada sam primetila čudne transakcije sa našeg zajedničkog računa. Moj muž često putuje poslovno u inostranstvo i obično tada koristi kompanijsku kreditnu karticu. Međutim, ovoga puta je koristio naš račun. Nisam bila previše zabrinuta dok nisam na jednoj od transakcija primetila naziv "De Wallen". Proverila sam šta to znači i srce mi se slomilo kad sam videla da je to naziv za "četvrt crvenih enjera" u Amsterdamu - priča ona i nastavlja:

Shuttererstock

Istina joj je uništila život

 

- Čim se suprug vratio kući, suočila sam se sa njim, i na moje veliko iznenađenje, odmah je sve priznao. Slomio se i počeo da plače. Kroz suze mi je priznao da godinama spava sa prostitutkama. Kada sam ga pitala koliko puta je to uradio, on mi je odgovorio da se radi o nekoliko stotina. Najgore od svega je što je rekao da je imao intimne odnose sa različitim prostitutkama, ali da se nebrojeni broj puta vraćao dvema od njih.

- Znam da je moja menopauza duboko uticala na naš intimni život, ali ni za milion godina ne bih pomislila da će me ovako izdati. Molio me je i preklinjao da mu oprostim, čak je i obećao da neće to više raditi. Poslednja stvar koju želim da uradim je da ga ostavim, ali više ne mogu da ga gledam istim očima. Nisam sigurna da ćemo ikada moći da se oporavimo posle ovoga - zaključila je žena, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)