Sex

NE ZNAM KO JE OTAC MOG NEROĐENOG DETETA! Plašim se šta će moj dečko uraditi kad vidi na koga beba liči

Izlet van veze bi mogao skupo da je košta.

05.08.2024 11:16

NE ZNAM KO JE OTAC MOG NEROĐENOG DETETA! Plašim se šta će moj dečko uraditi kad vidi na koga beba liči
Innocenti / ImageSource / Profimedia

Neimenovana Britanka koja je u drugom stanju, kaže da je očajna jer nije sigurna ko je otac njenog deteta, budući da je svog dečka prevarila, i to sa njegovim ujakom! Ona je sada prestravljena od reakcije njenog dečka kada sazna istinu.

- Ja imam 25, moj dečko 24, a njegov ujak 32 godine. Sve je počelo kada je moj dečko odjednom izgubio interes za intimne odnose. Osećala sam se zapostavljenom i odbačenom. Tada je njegov ujak koji je uvek flertovao sa mnom, počeo da mi se "nabacuje" i ja nisam mogla da odolim. Bili smo na nekom porodičnom venčanju i moj dečko je ranije otišao kući jer nije preterano druželjubiv. Njegov ujak mi je ponudio da me isprati do kuće, i veče se završilo žestokim poljupcima u taksiju. Posle toga smo počeli redovno da se viđamo i vodimo ljubav - priča ona i nastavlja:

shutterstock.com

Ona krije mračnu tajnu od dečka

 

- Mislila sam da će afera sa ujakom mog dečka biti samo za jednu noć ali se nastavila i ja sam u međuvremenu zatrudnela, a nemam pojma ko je otac. Dečkov ujak me nagovara da se preselim kod njega, ali ja nemam hrabrosti da sve priznam dečku. 

- U četvrtom mesecu trudnoće sam, i nikome još nisam rekla da sam u drugom stanju. Međutim, uskoro će stomak početi da se primećuje i neću to moći da krijem. Najviše me plaši činjenica da dečko i njegov ujak uopte ne liče jedan na drugoga, i sasvim je moguće da će svima biti jasno ko je otac, kada se beba rodi. Ne znam šta da radim, da sve priznam dečku ili pustim stvari da idu svojim tokom... Strah me je i kao bi sve ovo moglo da utiče na moje dete kada se rodi - zaključila je devojka, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:



 

Komentari (0)