Strast

ČIM SAM OTVORIO ORMAR SA SVOJOM ODEĆOM, ZNAO SAM DA ME SUPRUGA VARA! Jedna sitnica je otkrila šta godinama krije od mene

Njegova priča podseća na pravi triler.

28.09.2024 21:20

ČIM SAM OTVORIO ORMAR SA SVOJOM ODEĆOM, ZNAO SAM DA ME SUPRUGA VARA! Jedna sitnica je otkrila šta godinama krije od mene
Shutterstock

Saznanje da vas partner/partnerka vara nikada nije prijatno, naročito kada to otkrijete slučajno kao što je bio slučaj sa neimenovanim muškarcem koji je svoj slučaj opisao u postu na Redditu. Verovali ili ne, on je dokaze ženine preljube našao u ormaru.

Čak i kada preljubnik/preljubnica vodi računa o svakom detalju, uvek se ispostavi da postoji sitnica koja će razotkriti aferu.

A za maleroznog muškarca, sve je počelo pre pola godine kada je u ormaru u kojem stoji njegova odeća, našao savijenu potkošulju koja nije bila njegova. Pomislio je da se radi ostaroj majici na koju je zaboravio, i na tome se završilo. 

Međutim, dva meseca kasnije, našao je u ormaru farmerke koje sigurno nisu bile njegove, jer veličina nije bila ona koju on nosi. Potom, par nedelja posle toga, naleteo je na polo majicu, koja takođe nije bila njegove veličine i koja je kupljena u prodavnici u koju nije ušao skoro 10 godina.

Anton Kuznetsov / Alamy / Alamy / Profimedia Slično

Neobičan način da se otkrije preljuba

 Zbunjen i pomalo sumnjičav, suočio se sa suprugom.

- Tražio sam od nje jasne odgovore. Tvrdila je da ne zna bilo šta. Pitao sam je: "Šta misliš zašto te ovo pitam?", a ona je kao iz topa odgovorila: "Misliš da te varam". Zamolio sam je da se stavi na moje mesto i da objasni misterioznu odeću, ali nikada nisam dobio odgovor od nje - priča on.

- Iskreno, verujem joj. Ali, sa druge strane znam i koliko joj lako pada da laže svoju familiju i to zbog naizgled malih stvari. Ona je odrasla u porodici sa zahtevnim roditeljima koji su je stalno kontrolisali, i ona odlično zna da sakrije svoje tragove - navodi muškarac.

On dodaje da je od žene tražio da pregleda njen mobilni telefon, kao i da se ona složila, i na kraju ništa nije pronašao. Takođe, zvao je sve članove svoje i njen familije, da ih pita da li ta odeća pripada nekome od njih, ali dobi je negativan odgovor zbog kojeg je sve uvereniji da ga supruga vara, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)