Sex

REKLA MI JE DA JE SPAVALA SAMO S DVOJICOM MUŠKARACA, A ONDA SAM OTKRIO PRAVI BROJ! Šokiran sam onim što je uradila

Na bolan način je shvatio da radoznalost nije dobra.

29.07.2024 07:01

REKLA MI JE DA JE SPAVALA SAMO S DVOJICOM MUŠKARACA, A ONDA SAM OTKRIO PRAVI BROJ! Šokiran sam onim što je uradila
RICHARD POHLE / AFP / Profimedia

Ako postoji pitanje koje sigurno izazvati probleme u svakoj vezi je insistiranje na otkrivanju broja prethodnih ljubavnika. A u to se uverio i neimenovani Britanac koji je po svaku cenu hteo da zna koliko partnera je njegova devojka imala, i gorko se pokajao zbog toga.

- Zajedno smo šest meseci, ja imam 29, a ona 28 godina. Moja devojka zna da sam pre nje spavao samo sa jednom ženom, i rekla mi je da je ona vodila ljubav sa dvojicom muškaraca. Ali, ispostavilo se da je sve to bila laž - priča on i nastavlja:

- Jedan od njenih prijatelji mi je u poverenju ispričao da je moja devojka pre mene spavala sa više od 10 muškaraca. Kada sam je ponovo pitao za broj, opet me je slagala. Bio sam šokiran, i to ne zbog broja partnera, već zato što me je lagala. Baš me briga za pravi broj, važno mi je poverenje koje je sada trajno narušeno. Pokušavam da ne mislim o tome, ali mi baš i ne uspeva.

shutterstock.com

Razočaran je što ga je devojka slagala

 

Muškarac napominje da je očajan i da ne zna šta da radi.

Odgovor terapeuta: 

- Moguće je da vaša devojka nije želela da vas uznemiri pravom cifrom. Takođe, moguće je i da je ona ranije zbog toga bila žrtva predrasuda, pa je odlučiila da vam ne kaže istinu, piše The Sun.

- Porazgovarajte sa njom, i objasnite joj da vas ne brine njena prošlost, ali i da želite da budete sigurni da možete da imate poverenje u nju - navode.

BONUS VIDEO:  

Komentari (0)