Sex

SA MUŠKARCIMA SPAVA ZA NOVAC I TVRDI DA VARAJU ZBOG OVIH 5 RAZLOGA: "Žene treba da mi budete zahvalne" (FOTO)

Ona ima svoju ulogu u tuđim brakovima.

22.07.2024 19:51

SA MUŠKARCIMA SPAVA ZA NOVAC I TVRDI DA VARAJU ZBOG OVIH 5 RAZLOGA: "Žene treba da mi budete zahvalne" (FOTO)
bonnie_blue_xo/instagram

Boni Blu, popularna australijska zvezda filmova za odrasle, iznela je kontroverzne tvrdnje o svojoj ulozi u spašavanju brakova tako što spava sa oženjenim muškarcima. Prema izveštaju New York Post-a, ova 25-godišnja žena veruje da nije krivica muškaraca koji traže njene usluge, već njihovih supruga koje "previše gunđaju" i "ne znaju kako da zadovolje svoje muževe".
 

Spašavanje brakova

Boni tvrdi da mnogi oženjeni muškarci plaćaju i do 1.000 dolara po satu za njene usluge dok su njihove supruge i deca kod kuće. Ona tvrdi da ovi muškarci koriste njene usluge kako bi "spasili svoj brak" i postali bolji muževi.

- Žene bi trebale biti zahvalne što spavam sa njihovim muževima - kaže i samouvereno tvrdi da je spasila 100 odsto brakova u koje je bila uključena.

Otkrivajući svoje značajne prihode, Boni je otkrila da prosečno zarađuje 13.000 dolara dnevno, sa bonosima koji donose i do 33.000 dolara. Ponosno je navela da je zaradila više od milion dolara prethodne godine. Naglasila je da ne smatra svoj posao stvarno poslom, već načinom da uživa u zadovoljstvu, za šta je zauvek zahvalna.

bonnie_blue_xo/instagram

Boni poručuje ženama da joj budu zahvalne

Boni je otkrila pet najčešćih razloga zašto oženjeni muškarci traže njene usluge, uključujući nezadovoljstvo svojim suprugama, želju za pauzom od svakodnevnog stresa, dosadu, fantaziju o tome da budu sa po*no zvezdom, i fizičku privlačnost prema njoj. Ona veruje da je razumevanje ovih osnovnih razloga ključno za razumevanje motivacija klijenata.


Uprkos početnim pokušajima nekih muškaraca da prikriju svoj bračni status, Boni ohrabruje otvorenu komunikaciju i pruža siguran prostor svojim klijentima da razgovaraju o svojim osećanjima. Izrazila je da joj se muškarci često ispovedaju o svojim brakovima, i da ih razume i ne osuđuje, te im dozvoljava da budu otvoreni i iskreni o svojoj situaciji, piše Večernji.hr.

Na osnovu razgovora koje je imala sa svojim klijentima, Boni je istakla uobičajene probleme kao što su nedostatak intimnosti, nedovoljno vremena provedenog zajedno, problemi u komunikaciji i neispunjene potrebe. Naglasila je da ne dopušta negativnost ili kritikama da utiču na nju, već ostaje fokusirana na svoju karijeru i životne izbore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)