Sex

POLICAJKA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ZATVORENIKOM: Njegov cimer radio sramnu stvar dok su oni uživali

Devojka je uhapšena i uskoro će suđenje.

02.07.2024 21:02

POLICAJKA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ZATVORENIKOM: Njegov cimer radio sramnu stvar dok su oni uživali
Instagram/printscreen/lindadesousaxo

Zatvorska službenica optužena je u Velikoj Britaniji nakon što je navodno snimljena kako ima intiman odnos sa zatvorenikom u muškom zatvoru. Ona je identifikovana kao udata žena i policijka Linda De Sousa Abreu. Kako navodi Daily Mail moraće da se pojavi u Prekršajnom sudu u Eksbridžu u ponedeljak jer je optužena za nedolično ponašanje, prema zakonu koji važi u policiji.

Policija je u petak pokrenula istragu o šokantnom videu koji prikazuje ženu, odnosno Lindu,  kako ima intiman odnos sa neidentifikovanim zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji Vandsvorta, muškog zatvora u Londonu. Policija je za BBC rekla da je u petak započela istragu "nakon što su policajci bili upoznati sa videom koji je navodno snimljen unutar HMP Vandsvorth". Linda je nakon toga uhapšena, i privedena ubrzo nakon pokretanja istrage, prema izveštajima.

Video koji je nedavno snimljen prikazuje pripadnicu policije kako ima intiman odnos sa zatvorenikom u ćeliji dok cimer iz iste ćelije to snima. On se u jednom momentu obratio.

- Momci, ispisali smo istoriju, ovo vam govorim - kaže u kameru prijatelj koji se trenutno nije snimao.

Instagram/printscreen/lindadesousaxo

Devojka koja je optužena za intimne odnose

Inače, ova devojka ima i nalog na Onli Fans-u, a jednom je bila u britanskoj TV emisiji i govorila o svojoj ljubavi prema intimnim odnosima, otkrio je Daily Mail. Njena sestra je za britanske novine kratko poručila:

- Ona je svinger. Linda se 100 odsto prepustila pogrešnom načinu života i sada nažalost trpi posledice koje su pale na njenog supruga, naše roditelje i mene.

Šokantan snimak se pojavio nekoliko meseci nakon što su inspektori otkrili da je zatvor prepun, te da je nasilje među zatvorenicama sve češće.

Inspektori nisu hteli da komentarišu haos. Više od 1.500 zatvorenika trenutno se nalazi u zatvoru u jugozapadnom Londonu, koji je izgrađen 1851. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)