Zanimljivosti

U 6. DECENIJI SE SKINULA GOLA I NASTUPOM BACILA MUŠKARCE NA KOLENA: Striptiz je pretvorila u umetnost, a sebe u boginju!

Optičena draguljima sve je ostavila bez daha svojim nastupom.

01.07.2024 16:10

U 6. DECENIJI SE SKINULA GOLA I NASTUPOM BACILA MUŠKARCE NA KOLENA: Striptiz je pretvorila u umetnost, a sebe u boginju!
Agence / Bestimage / Profimedia

Kraljica burleske Dita fon Tiz (51) izvela je svoj čuveni nastup na Nedelji mode u Parizu. Iako je zagazila u šestu deceniju života crnokosa lepotica i dalje izgleda fantastično, a njen nastup kupanja u čaši šampanjca sve je ostavio bez daha.

Kako piše portal She Knows, publika je izgubila razum zbog prezgodne igračice koja kao da nije ostarila ni dana iz vremena kad je bila mlada i proslavila se upravo ovim nastupom.

Nastup na reviji

Dita je nastupila u sklopu revije  dizajnera Aleksis Mabila koji je predstavio svoju  kolekciju za jesen/zimu 2024. Tiz se kupala u ogromnoj martini čaši, noseći rese za bradavice ukrašene draguljima, odgovarajuće tange, ogrlicu i podvezice ukrašene draguljima. Ne samo da izgleda samouvereno na sceni, već je sve podsetila da je još magičnija u šestoj deceniji. 

U nedavnom intervju za magazin Love Sunday ona je poručila da ne planira da se povuče sa scene, da se oseća i izgleda bolje nego ikad.

- Osećam se jačom i spremnijim nego ikad, pa zašto usporiti? Zaista sam zahvalna što živim u vremenu kada je publika prijemčiva za starije žene koje daju primer - rekla je ova lepotica. 

Dita fon Tiz rođena je 1972. godine u Ročesteru u Mičigenu kao Heder Rene Svit, srednja od tri ćerke. Kao devojčica bavila se baletom, ali kako je rasla i dobila grudi shvatila je da od njene baletske karijere nema ništa. 

Sa 18 godina počela je da nastupa u lokalnom striptiz baru, ali su njeni nastupi bili potpuno drugačiji od onih na koji je publika navikla.

Dita je tvrdila da je striptiz umetnost, a ne samo puko skidanje odeće. Njen stil inspirisan zlatnim dobom Holivuda nije ostao neprimećen, a 2002. se prvi put slikala za Plejboj. To joj je otvorilo vrata šou biznisa, a igrala je u 13 filomova. Nastupala je i u Beogradu 2011.

Njen privatni život je bio podjednako zanimljiv i uzbudljiv. Ova crnokosa lepotica prodornih plavih očiju o kojoj su sanjali muškarci celog sveta svoj srce je poklonila kontroverznom muzičaru Merlinu Mensonu. Upoznali su se kad je pozvao da zaigra u njegovom spotu, venčali su se 2005. u Irskoj, a Dita je samo 12 meseci kasnije podnela zahtev za razvod braka zbog njegovog švrljanja.

- Bez obzira koliko ga volim, jednostavno nisam mogla da mu oprostim prevaru - rekla je tada Dita.

Kada se Merlin nekoliko godina našao na stubu srama i optužen za fizičko nasilje nad tadašnjom devojkom, Dita je stala u njegovu odbranu. Objavom na Instagramu, Dita fon Tiz insistirala je na tome da pevač nije postupao nasilno prema njoj tokom njihove sedmogodišnje veze.

- Onima koji su izrazili zabrinutost za mene, poručujem da cenim vašu ljubaznost. Imajte na umu da se objavljeni detalji ne poklapaju sa mojim ličnim iskustvom tokom sedam godina koje smo proveli zajedno, inače se ne bih udala za njega u decembru 2005. Otišla sam 12 meseci kasnije zbog neverstva i zloupotrebe droga. Zlostavljanju bilo koje vrste nije bilo mesta u našoj vezi - napisala je tada ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)