Sex

OVO SU ZNAKOVI DA JE ŽENA DOBRA U KREVETU: Navike iz spavaće sobe žene koje otkrivaju njenu zavodljivu stranu!

Potpuno je neizvesno koja će žena iznenaditi u krevetu jer nekada i one krotke mogu da podivljaju.

11.04.2024 22:00

OVO SU ZNAKOVI DA JE ŽENA DOBRA U KREVETU: Navike iz spavaće sobe žene koje otkrivaju njenu zavodljivu stranu!
shutterstock.com

Nemoguće je pouzdano predvideti kakva je neka žena u krevetu. Visoke ženske potpetice, kratka suknja i zavodljivo hodanje ne znače toliko jer su to, kako navode stručnjaci, samo namere, a ne jasni pokazatelji da je neko dobar u krevetu ili da je kompatibilan sa vama. Evo nekih od pokazatelja da je ona prava zavodnica među čaršavima.

Predlaže Thai za večeru

Ukusi po pitanju vođenja ljubavi se razlikuju. Dobri ljubavnici preuzimaju odogvornost za svoje zadovoljstvo. Stručnjaci napominju da osobe mogu da vole japansku hranu ali da mrze picu, neke žele vole smernije stvari u krevetu, dok druge žele veću smelost, jer današnje žene nisu stidljive. Činjenica je da ranije žene nisu spavale sa više muškaraca kako bi znale šta im se dopada, međutim, sada postaju zahtevnije i iskusnije.

Obratite pažnju kako jede

Obratite pažnju na to kako ona rukuje hranom, prenosi Menshealth.com.

Kako koristi viljušku, da li uživa u hrani...koliko je senzualna, da li je halapljiva i proždrljiva. Ukoliko neko jede sporo verovatno voli i da vodi dugo ljubav.

Foto: Shutterstock

Način na koji žena jede može dosta toga da otkrije o njenoj snalažljivosti u krevetu

Ona obožava sladoled

Možda pronađete savršenog ljubavnika upoređujući ukuse sladoleda. Sprovedena je jedna studija na 720 ljudi, starosti od 24 do 59 godina gde su povezani testovi ličnosti, omiljene ukuse sladoleda kao i omiljene ukuse sladoleda njihovih partnera sa njihovom vezom.

Oni koji vole kafe-sladoled su dramatični i zavodljivi i kompatibilni su sa ljubiteljima jagoda.

Ona priča kao ti

Prvi znak koji treba tražiti je preslikavanje verbalnog ponašanja i tempa, napominju stručnjaci. Ukoliko se to poklapa kod partnera onda je vrlo verovatno da će i s***ualno da se poklapaju. Ukoliko neko nešto govori, a druga osoba preskače na drugu temu vrlo je verovatno da se ne poklapaju dobro što će se odraziti i tokom intimnih odnosa.

Ona kaže šta želi

Mlade žene često nisu dovoljno opuštene da dožive vrhunac, što starijim damama više ide od ruke jer će vam jasno reći šta žele. One su svesne da ukoliko imaju česte orgazme to je bolje i za njih i za muškarca.

U menopauzi nivoi estrogena se povlače, a testosteroni su na sceni. To omogućava ženama da budu zahtevnije zbog čega su mnoge zainteresovanije za s**s.

Shutterstock

Žene koje jasno kažu šta žele su asertivne i u krevetu

Ona se dobro ljubi

Način na koji se ljubite govori o tome kakvi ste u krevetu. Ljubljenje je, prema stručnjacima, facijalni s*ks. Ukoliko ne koristi samo usne već i grudi, a pritom i stenje ona će biti dobra ljubavnica.

Najbolje ljubavnice stvari započinju polako i stvaraju iščekivanje. Počinju od poljubaca, a onda vam oblizuju usne da bi nastavili dalje da se igraju sa vašom kosom. Baš poput plesa.

Dobra je plesačica

Ples dosta govori o nekome kakva je osoba , da li je društvena i energična. Mnogi muškarci tvrde kako bi za svoju partnerku želeli nekoga ko zna da pleše jer to govori dosta o tome kakav je u krevetu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)