Sex

"ŽELELA JE ODNOSE SAMO ZBOG DECE, SADA ME ODBIJA": Nakon četiri decenije braka, usledila je šok spoznaja (FOTO)

Supruga jednog čoveka odbija da spava sa njim poslednjih 25 godina i to ga čini frustriranim zbog čega se kako objašnjava oseća izigrano.

05.03.2024 22:00

"ŽELELA JE ODNOSE SAMO ZBOG DECE, SADA ME ODBIJA": Nakon četiri decenije braka, usledila je šok spoznaja (FOTO)
shutterstock.com

Jedan suprug se obratio savetnici za vezu razočaran u svoju suprugu i brak zbog čega se suočava sa vrlo osetljivim problemom. On ima 66 godine, a njegova supruga tri godine manje i četiri decenije su zajedno u braku. Iako bi svako očekivao da se iza ovakvog bračnog staža krije potpuna sreća u svakom smislu čovek je otkrio kako njegova žena poslednjih 25 godina odbija da ima se*s sa njim.

Nakon što su dobili treće dete ona mu je navodno jasno stavila do znanja  da više ne želi da vode ljubav. Čak je to rekla prilikom izlaska iz bolnice nakon rođenja trećeg deteta.

- Svaki put kada bih pokušao da razgovaram sa njom ona bi ustala i izašla iz sobe. Ja volim svoju ženu i slažemo se kao prijatelji. Nerado sam prihvatio njenu oodluku ali mi nedostaje osećaj intime. Mislim da je želela odnose samo zbog dece- otkriva razočarani čovek u svojoj ispovesti.

shutterstock.com

Čovek je isfrustriran i razočaran zbog čega ne zna šta da radi

Iako je sada u penziji ovaj čovek smatra da ima pravo da upozna nekoga ko ga zaista želi i koji će želeti bliskost sa njim, međutim, veruje da njegova žena zbog toga ne bi mnogo marila. On je u dilemi šta da radi, pa je postavio pitanje savetnici da li je pogrešno ostaviti svoju ženu potražiti sreću sa nekim novim?

Savetnica je čoveku rekla kako je intimni život izuzetno važan za mentalno zdravlje i da to zbližava parove, prenosi britanski San. 

- Imali ste toliko razumevanja da ona sada misli da ste srećni što prihvatate njenu odluku. Recite svojoj ženi koliko vas ovo čini jadnim do te tačke u kojoj razmišljate da napustite vezu. Ona mora da zna šta je u igri- odgovorila mu je savetnica u pismu.

Osim toga, savetovala je ovog čoveka da razmisli o terapiji za parove koji bi mu možda pomogli u rešavanju ovog problema.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Hakala

06.03.2024 10:33

"Vajber"? Sto je to?