Sex

ZBOG GLASNIH INTIMNIH ODNOSA SUSEDA OSTALA JE SAMA: Požalila se osoblju hotela a onda izbio haos sa suprugom koji je izvređao i nestao

Ostavio je samo poruku u kojoj je obaveštava da se vratio kući.

23.08.2023 21:00

ZBOG GLASNIH INTIMNIH ODNOSA SUSEDA OSTALA JE SAMA: Požalila se osoblju hotela a onda izbio haos sa suprugom koji je izvređao i nestao
Shutterstock

U svakom braku postoje razmirice ali ono što se dogodilo jednog ženi izazvalo je brojne komentare na internetu. Kako je objasnila ova žena (38) nedavno je bila sa odmoru sa svojim suprugom i to prvi put posle gotovo deceniju i po bez dece.

Kako je ispričala na Redit platofrmi želeli su da vrate strast u svoju vezu, ali sve je pošlo po zlu. 

- Zajedno smo već 14 godina i ovo nam je bilo prvo putovanje bez dece. Želeli smo da neko vreme provedemo sami, da ponovo probudimo strast između nas koja se ugasila tokom godina. Međutim, imali smo intiman odnos samo jednom i to pijani - ispričala je ona. 

shutterstock.com

Mladi bračni par u sobi pored njih imao je glasne intimne odnose, što je ovoj ženi zasmetalo.

Nakon nekoliko dana u sobi pored njih stigao je mlad bračni par čije ponašanje je, po njenom mišljenju, bilo skandalozno.  

- Otkako su stigli čuli smo ih kako imaju se*s više puta dnevno. Kad sede na terasi ljube se i grle, a žena se sunčala bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Iskreno, bilo mi je teško da gledam njenu golotinju i naviknem se na to. Moj suprug se sprijateljio sa njima i odmah sam primetila da gaji simpatije prema mladoj devojci iz susednog apartmana - rekla je očajna žena.

Nakon što ih je dva puta usred noći probudilo njihovo bučno vođenje ljubavi, a isto se ponovilo i sledećeg jutra, otišla je na recepciju da se požali. Međutim, tek tad su nastali problemi.

- Muž te mlade devojke ljutito je rekao mom suprugu da je trebao direktno da im kaže ako ima problema. Kad je moj suprug shvatio da sam ih prijavila počeli smo da se svađamo. Nazvao me je primitivnom i smešnom. U žaru svađe rekla sam mu da sam primetila da mu se dopala devojka iz susedne sobe. Nije poricao naprotiv kazao je da je to potpuno normalno jer je lepa, mlada i zgodna. Nakon svađe moj muž je otišao da spava. kad sam se pšrobudila ujutru shvatila sam da nije u sobi. Pokupio je svoje stvari i ostavio mi poruku da se vratio kući. Ne razumem gde sam to pogrešila, ili je on kriv što me je ostavio samu u hotelu? - upitala se ova žena

shutterstock.com

Razlog za svađu nije bio mladi bračni par već njihovo nezadovoljstvo.

Komentari na ovaj post nisu prestali da se nižu. Mnogi su rekli da problem nije bio u ljudima pored njih već u njenom odnosu sa njenim suprugom. 

- Ne treba vam odmor, treba vam terapija.

- Čini se da imate ozbiljne probleme.

- Ako oboje nameravate da spasite svoj brak, idite na savetovanje. 

- Nisu oni krivi što vaš odmor nema obnavljajući efekat kojem ste se nadali, glavni problem je tvoj suprug koji zvuči užasno i čini da se osećaš loše - glasili su samo neki od komentara.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)