Sex

10 GODINA SAM BIO SA ŽENOM U BRAKU, a onda se kod nas uselio on i sve se promenilo! Preko noći sam izbačen na ulicu, ali ono što mi ona sada radi ne da mi mira!

Možda odnosi sa bivšim partnerom nisu uvek najbolje rešenje, ali protiv ljubavi se ništa ne može.

07.06.2023 22:01

10 GODINA SAM BIO SA ŽENOM U BRAKU, a onda se kod nas uselio on i sve se promenilo! Preko noći sam izbačen na ulicu, ali ono što mi ona sada radi ne da mi mira!
Shutterstock

Ne kaže se bez razloga da bivša ljubav zaborava nema. Nije retkost i da se mnogi parovi posle raskida ili razvoda pomire ili održavaju neku vrstu veze. Godine nemaju veze sa tim, tako da se neretko dešava da ljubavne veze podjednako pucaju i u dvadesetim i pedestim. Jedan čovek ostao je tako posle pune decenije sam. On ima 51 godinu i bio je uveren da je u četrdesetim najzad našao ljubav svog života. Zato ga je razvod totalno poremetio.

- Posle 10 godina braka moja tadašnja supruga je zaključila da mi ne treba da živimo zajedno. Mislio sam da se šali, ali svađe su postale toliko česte da je razvod bio neizbežan. Godinama se sve činilo idealnim dok se u naš dom nije uselio njen sin koji je tada imao 21 godinu. Video sam koliko on manipuliše mojom suprugom i više puta sam joj skrenuo pažnju na to. Umesto da postane svesnija toga i oštrija prema njemu ona se okrenula protiv mene. Sve se desilo kao dlanom o dlan i već sam pakovao kofere i selio se, dok je njen sin sve svoje stvari preneo kod nje - započinje priču ovaj čovek koji je potražio savete ljudi sa interneta, piše San.

Shutterstock

Nije se nadao da će se razvesti posle decenije braka

Nije lako prekinuti u startu sve što ste s nekim gajili više od decenije. Ovaj čovek je to osetio na ličnom primeru, zato mu nije palo teško da nastavi da se viđa sa bivšom suprugom.

- Pošto sam se iselio i iznajmio stan moja bivša je totalno promenila odnos prema meni. Svakodnevno smo se čuli, a postali smo i intimni. Vodili smo ljubav jednom nedeljno, češće nego nekad i u braku. Međutim, na moje iznenanđenje ona nije želela da obelodanimo našu vezu. Ispostavilo se da se tajno viđam sa ženom sa kojom sam bio toliko dugo u braku. Znam da nema nikog drugog, ali nije mi jasno kako ne uviđa da treba da budemo zajedno? - upitao je čajan muškarac.

Shutterstock

Sa bivšom ženom redovno ima odnose

Komentari su usledili momentalno.

- Najbolje je da bivšoj supruzi otvoreno priznate šta sve osećate prema njoj -

- Nijedna majka neće mirno sedeti dok ogovarate njenog sina, možda je to bila stvar koja ju je okrenula protiv vas -

- Razgovarajte sa bivšom ženom ili čak posetite neku zajedničku terapiju kako biste došli do zajedničkog rešenja - glasili su samo neki od saveta. 

shutterstock.com

Čovek u problemu zbog bivše

BONUS VIDEO:

Komentari (0)