Sex

VRELA NASTAVNICA ISTORIJE ZAVODILA I UČENIKE I OČEVE: A onda je otkrila šta je krila ispod stroge profesorske uniforme! (FOTO/VIDEO)

Ejmi Kaps dobila je otkaz u školi kada je njen bivši muž obelodanio da ona ima nalog na platformi za odrasle, OnlyFans, nakon čega je slučajno ostala trudna sa učenikom.

30.04.2023 21:01

VRELA NASTAVNICA ISTORIJE ZAVODILA I UČENIKE I OČEVE: A onda je otkrila šta je krila ispod stroge profesorske uniforme! (FOTO/VIDEO)
instagram-printscreen

Ejmi Kaps (34) bila je nastavnica istorije, ali je zbog atraktivnog izgleda i zainteresovanosti učenika, ali i očeva za nju, dolazilo do mnogobrojnih afera. Sve je to rezultiralo njenim razvodom, i to navodno zbog prevare njenog supruga. Bivši muž bio je toliko ljut da je na kraju celoj školi obelodanio da ta se*si nastavnica zapravo najveći deo finansija dobija od naloga na OnlyFansu, posle čega je ona bila primorana da napusti posao i nije se pokajala.

Bivša nastavnica istorije još veću popularnost doživela je kada je obelodanila da izlazi samo sa oženjenim muškarcima. Tada je odlučila da razotkrije sve muškarce koji varaju, pa je tako podelila izgovore koji oni najčešće koriste kada švrljaju sa strane. Međutim, da oženjeni nisu jedina njena ciljna grupa dokazala je i vest da je Ejmi ostala trudna s bivšim učenikom tokom prošle godine. Kako je rekla, sve se dogodilo zbog se*sa za jednu noć pod dejstvom alkohola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Ona je objasnila da je krajem 2021. godine izašla sa prijateljima u klub, gde je primetila da je mlađi muškarac sve vreme gleda. Kako tvrdi, nije shvatila da je reč o njenom bivšem učeniku, kome je predavala 2016. godine. Otišli su zajedno kući, proveli noć, a kada joj se ujutru obratio sa "gospođice Kaps", pretpostavila je da je neko od učenika iz njene bivše škole. Prošle godine taj učenik je imao 22 godine, a ona 33, pa po njenim rečima to nije bio toliko veliki problem, sem što ona nije htela ništa sem usputnog se*sa sa njim.

- Ludo je što ću imati bebu sa bivšim učenikom, ali isto se može dogoditi u bilo kojoj profesiji. Možda ću dobiti mnogo neprijatnih komentara ako ovo podelim sa svetom, ali ja sam dobra osoba i biću odlična majka ovom detetu. Ipak, bila sam šokirana. Da budem jasna, nisam imala pojma da je on moj bivši učenik i da sam znala, ne bih otišla kući sa njim. Kada je test za trudnoću pokazao da je pozitivan, zanemela sam. Ja sam pobožna katolkinja, tako da abortus nije bio opcija za mene, iako podržavam pravo drugih žena da rade šta žele - rekla je prošle godine Kapsova, a preneo San.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Ejmi je rešila da rodi i da sama odgaja bebu i navodi da od tog mladića ne želi ništa.

- Rekla sam mu da ne mora da brine jer sam finansijski stabilna i ne želim vezu sa njim. Sama ću se brinuti o bebi i oboje smo bili zadovoljni što će svako da ide svojim putem. Njegova porodica nema pojma, inače bi bili zapanjeni. On, ako u budućnosti bude spreman za brigu o detetu, dobrodošao je da upozna svoju bebu. Pred njim je mnogo dobrih godina u kojima treba da uživa. I ja sam uživala u dvadesetim - istakla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

Ejmi Kaps je pak sve do trudnoće uživala da bude ljubavnica, ali kaže da je i sama bila prevarena, misleći na bivšeg supruga. Objasnila je na koje znakove upozorenja žene treba da paze kako bi uhvatile partnera u preljubi.

- Niko nikad ne želi da misli da ga dečko ili muž vara, ali može da postoji mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primetili. Ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, sledite svoj instinkt. Drage dame, ovo su alarmi da vas vara! Pa da počnemo. 1. Odjednom je jako dobar - ako vaš partner postane ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pripazite se. 2. Kupovina nasumičnih poklona, što inače ne radi, isto je znak upozorenja - na primer, donosi vam cveće ili odjednom kupuje nakit. Za mene je to veliki znak za uzbunu. Skupi božićni pokloni ispod jelke takođe bi mogli da budu znak krivice. 3. Postao je zaboravan - ako vaš partner stalno zaboravlja da uradi nešto što je rekao da će uraditi ili vas i ne sluša, onda je to vrlo loš znak. Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kad njihovi partneri iznenada postanu zaboravni. To obično znači da im je um negde drugde i da vi nemate njihovu pažnju - objasnila je iskusna nastavnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Promena u načinu oblačenja, higijeni ili samom stilu života, prema njenim rečima, takođe su signali za uzbunu.

- Partner vam je pojačao higijenu? - Ukoliko je prečesto počeo da se tušira i uvek nosi skup parfem, to je znak da ima nekog sa strane. Obratite pažnju ako je počeo da se oblači bolje ili je naprasno krenuo u teretanu ili trčanje. 5. Strahuje od telefona - ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda uspaničeno ako ga vi dotaknete ili ga ostavlja na stolu ekranom okrenutim prema dole, to je najglasniji alarm koji možete da uočite 6. Briše istoriju pregleda nakon korišćenja telefona - šta to on gleda na internetu što ne želi da vi vidite? Zapitajte se - saveti su Kapsove koji su izgleda zlata vredni, budući da se baziraju na dugogodišnjem iskustvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)