Sex

SPAVALA SAM SA DEČKOM NAJBOLJE PRIJATELJICE: Mislila sam da sam posebna, ali onda sam saznala šokantnu istinu o njemu!

Devojka je bila zatečena kada je jedan od najboljih frajera iz srednje škole počeo konstantno da joj se udvara, mislila je da će sa njim izgraditi vezu, ali je ubrzo shvatila da je sve bila laž.

28.03.2023 21:01

SPAVALA SAM SA DEČKOM NAJBOLJE PRIJATELJICE: Mislila sam da sam posebna, ali onda sam saznala šokantnu istinu o njemu!
Shutterstock

Simpatije iz srednje škole se nikada ne zaboravljaju, a to nepisano pravilo pokazalo se kao veoma istinito i u praksi kod jedne devojke. Ona se, naime, uvek rado sećala momka koji je bio izuzetno lep i za kojim su uzdisale mnoge u srednjoj školi, ali jednostavno nije obraćao pažnju na nju. Godinama kasnije najbolja prijateljica joj se pohvalila kako je sa svoje 24 godine otpočela vezu upravo sa njim. 

- Bila sam zapanjena što je baš nju izabrao i to posle toliko godina. Priznajem da sam bila ljubomorna što je to ona, a ne ja. Taj dečko je godinu dana mlađi od nas i ima 23 godine. Mi smo 3 najbolje drugarice i oduvek smo sve bile potajno zaljubljene u njega. Međutim, nekoliko nedelja od početka njihove veze, kada je sve bilo još prilično sveže, slučajno sam ga srela u diskoteci posle 6 godina od srednje. Izgledao je još bolje! Setio me se jer se družim sa njegovom devojkom i priznao mi je da je potajno bio zaljubljen u mene kroz celu srednju, ali je oduvek smatrao da sam za njega nedostižna i da sam na "višem" nivou od njega. Bila sam šokirana tom izjavom - započinje ispovest ta mlada žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Bile su 3 najbolje prijateljice i sve tri su bile zaljubljene u istog mlaadića

Laskanje momka je urodilo plodom, pa su se dogovorili da se u narednih nekoliko večeri ponovo nađu u istoj diskoteci.

- Celo veče smo bili zajedno, pre diskoteke smo svratili na hranu, a po završetku večeri smo završili kod njega u stanu. Imali smo neverovatan odnos i započeli aferu. Posle mesec dana mislila sam da će definitivno ostaviti moju prijateljicu kako bismo nas dvoje obznanili vezu. Međutim, naša treća prijateljica me je jednog dana pozvala da mi se pohvali kako se i ona zapravo viđa sa istim dečkom već mesec dana. Kada sam joj u šoku objasnila i da ja isto radim i da sam mislila da sam posebna, bila je ljuta zbog činjenice što bar njoj to nisam ispričala. Na kraju je vest došla ne samo do naše prijateljice koja je sa njim u vezi, već me ogovara ceo grad. Gde god izađem čujem ogovaranja i vidim osuđujuće poglede. On je ostao u vezi sa mojom drugaricom, iako sam pokušala da joj bar skrenem pažnju koliki je ženskaroš i lažov. Na kraju je on prekinuo viđanje sa mnom jer me je izgustirao, a izgubila sam obe najbolje prijateljice - pojadala se ona.

shutterstock.com

Jedva dočekala noć sa srednjoškolskom simpatijom

Komentari koji su usledili na internetu, gde je i podelila celu priču, nisu bili ohrabrujući.

- Vi ste ta koja je otpočela aferu sa drugaricinim dečkom, kao da ne postoji drugi čovek na celom svetu -

- Sami ste krivi za ogovaranja, očigledno ste bile samo trofej ili recka na zidu tom mladiću -

- Pokušajte da porazgovarate sa obe prijateljice i objasnite im koliko vam znači druženje sa njima i da jedan dečko to ne bi trebalo da prekine, ali na njima je da li će vam oprostiti. Tužno je što se kompletno prijateljstvo 3 devojke završilo zbog jednog neozbiljnog lika koje je sve lagao - glasile su samo neke od reakcija. 

shutterstock.com

Na kraju je završila i bez dečka i bez drugarica 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)