Sex

SVI MISLE DA SAM ODANA, VERNA DOMAĆICA, ali na internetu sam nešto sasvim drugačije! Ne znam kako da priznam mužu to što sam uradila!

Četrdesetsedmogodišnja žena priznala je da je bila veoma usamljena, pa je odlučila da pronađe utehu na internetu, ali onda su usledili novi problemi.

bySrećna republika

28.02.2023 21:01

SVI MISLE DA SAM ODANA, VERNA DOMAĆICA, ali na internetu sam nešto sasvim drugačije! Ne znam kako da priznam mužu to što sam uradila!
shutterstock.com

Imam 47 godina, a moj muž 48. Zajedno smo 22 godine, a u braku 17. Naše dve ćerke su otišle od kuće i iako je moj muž fin čovek, naša veza je dosadna, započela je svoju ispovest jedna dama koja je želela da ostane anonimna, ali u isto vreme i da dobije neki potencijalno koristan savet od korisnika interneta.

Prema njenim rečima, jednog popodneva se, ni sama se ne seća kako, pridružila "sobi za ćaskanje" na internetu da bih stekla prijatelje i malo unela promena u svakodnevicu.

- Bilo je sjajno i odmah sam počela da pričam sa zanimljivim ljudima. U prvoj nedelji upoznala sam i jednog čoveka koji me je pohvalio i učinio da se ponovo osećam poželjnom. Razmenili smo poruke i razgovarali telefonom. Saznala sam da ima 39 godina i da je u vezi, ali mi je rekao da nije srećan. Vremenom smo počeli da flertujemo, mnogo - priznala je ta četrdesetsedmogodišnjakinja. 

Pixabay.com

Četrdesetsedmogodišnjakinja je počela po čitav dan da se dopisuje s nepoznatim muškarcem čija joj je pažnja prijala 

Kako je dodala, ubrzo je i sa misterioznim čovekom imala obrazac komunikacije

- Pričali bismo skoro svakodnevno, imali bismo seks na mreži i onda se danima ne bih čula s njim. On je taj koji  je u najvećem broju slučajeva inicirao kontakt. Ali prošlo je nekoliko nedelja otkako sam se čula sa njim poslednji put i pitam se da li se nešto dogodilo. Čini se da želi samo seks nadaljinu sa mnom - zapitala se zbunjena žena.

Otkrila je i kako je govorila i radila mnogo eksplicitnije seksualne stvari sa tim čovekom nego što ih je ikada iskusila sa svojim mužem.

- Bila sam majka koja je ostala kod kuće sve do pre dve godine kada je moj muž konačno pristao da počnem da radim na pola radnog vremena u distributivnom centru. To je bilo u redu sve dok devojke nisu otišle od kuće, a ja sam postala usamljena. Ne znam šta da radim sada sa sobom. Da pitam svog ljubavnika na mreži kako se oseća prema meni ili da zaboravim na njega? Sve je pod njegovim uslovima, ali ne mogu da mu odolim i on zna da ću uraditi šta god želi. Ne znam šta da radim - zavapila je očajna dama. 

shutterstock.com

Počela je da razmišlja da li da se ipak prva javi svom onlajn ljubavniku 

Ubrzo je dobila odgovor terapeutkinje.

Seks na mreži je i dalje prevara i vi rizikujete svoj brak svaki put kada mu se prepustite. Umesto da se okrenete internetu da biste pronašli uzbuđenje, pokušajte da osvežite svoj brak. Proveli ste veći deo svog odraslog života posvećeni porodici i prirodno je da žudite da budete cenjeni sami. Razgovarajte sa svojim mužem o tome kako se osećate. Šta možete učiniti zajedno da ponovo pokrenete svoj život? Ako postoji nedostatak seksa i intimnosti između vas i vašeg muža, onda je važno da to kažete. Recite mu da želite da poboljšate svoju vezu i svoj ljubavni život - navela je savetnica, a preneo britanski San. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)