Sex

PRIŠLA MI JE U TERETANI, PA SAM JE POZVAO NA NEKO INTIMNIJE MESTO: Otad mi se život okrenuo naopačke, nisam očekivao da će mi to uraditi!

Jedan oženjen muškarac, koji je u braku 8 godina i ima dvioje dece, zatražio je savet terapeuta zbog nesvakidašnjeg problema.

20.02.2023 22:01

PRIŠLA MI JE U TERETANI, PA SAM JE POZVAO NA NEKO INTIMNIJE MESTO: Otad mi se život okrenuo naopačke, nisam očekivao da će mi to uraditi!
shutterstock.com

Pojedini muškarci jednostavno ne mogu da budu verni u vezi ili braku, a većina to krije kao zmija noge. Jedan Britanac zatražio je savet od profesionalnog bračnog terapeuta kako da reši problem sa promiskuitetom. Kako je objasnio, žena ga je izbacila iz kuće nakon što je otkrila poslednju u nizu njegovih afera.

shutterstock.com

Suprugu vara na svakom koraku 

Problem sa vernošću

Prema njegovim rečima, njegova supruga je za aferu saznala nakon što ju je kontakritala žena s kojom je imao vanbračnu avanturu.

- Voleo bih da kažem da je to bio samo taj put, ali nije. U braku smo osam godina, imamo dvoje dece, volim svoju ženu, ali jednostavno ne mogu da prestanem da je varam - započeo je svoju ispovest Britanac. 

Kako je ispričao, živi u lepoj kući, ima dobar posao, odanu i lepu ženu koja mu je podarila decu...

- Stidim se da priznam, ali imam problem da budem veran. Koristim svaku priliku za intimne odnose sa drugim ženama. Nedavno sam u teretani upoznao jednu ženu stariju od mene. Fit je i odlično izgleda, flertovali smo, a zatim razmenili brojeve telefona. Posle nekoliko dana poslao sam joj poruku da preskočimo trening i odemo na neko privatnije mesto. Pozvala me je u svoj stan i ja sam oberučke prihvatio. Imali smo neverovatan seks. Nastavili smo da se viđamo, ali sam mora da okončam tu aferu kad je moja žena postala suviše sumnjičava - dodao je on.

pexels.com

žena ga je izbacila iz kuće kad je saznala za njegovu poslednju aferu

Osveta ljubavnice

Njegova ljubavnica se osećala poniženo i iskorišćeno, pa je rešila da mu se osveti. Pozvala je njegovu suprugu i sve joj ispričala. 

- Žena me je istog trenutka izbacila iz kuće. Ne znam šta mi je, ne želim da budem ovakav. Moja žena zaslužuje boljeg muškarca. Puna je ljubavi, odana, sjajna supruga i majka. Zašto je ja onda varam sa drugim ženama koje mi ništa ne znače? Šta mogu da uradim? - upitao je on.

Kako je objasnila terapeutkinja, koren njegovog problema može da bude duboko u psihi i da seže u njegovo detinjstvo.

- Kakav je bio odnos vaših roditelja? Ako ste se kao dete osećali nevoljeno, kao odrasla osoba stalno ste u potrazi za ljubavlju koju niste imali u detinjstvu. Jednostavno ste naučeni da budete oprezni i da se ne oslanjate emocijalno na jednu osobu jer ste bili povređeni. Verovatno imate strah od iskrenih emocija i vezivanja. Suočite se sa tom činjenicom svaki sledeći put kad se nađete u situaciji da prevarite svoju suprugu - rekla je ona.

Kako je naglasila terapeutkinja, možda je rešenje njegovog problema u promeni životnog stila i da se drži podalje od iskušenja.

- Kad je u pitanju pomirenje sa suprugom moraćete mnogo da puzite i molite kako bi vam oprostila. Niko ne želi da živi sa prevarantom i možete samo da se nadate da će vam oprostiti. Sledeći put kad se nađete u situaciji da prevarite suprugu, samo zamislite kako biste se vi osećali da ona vara vas - zaključila je terapeutkinja.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)