Sex

MUŽA DELIM SA JOŠ DVE ŽENE: Postoji samo jedan razlog za to! (FOTO)

Nik Dejvis je zvaničnom braku samo sa Ejpril s kojom ima ćerkicu Veru rođenu u junu prošle godine.

16.02.2023 13:35

MUŽA DELIM SA JOŠ DVE ŽENE: Postoji samo jedan razlog za to! (FOTO)
Printscreen Instagram/the.davis.family_official.page

Nik Dejvis iz Kolorada ostvario je san mnogih muškaraca. Ima tri žene koje ga tretiraju kao kralja. Kako je objasnila njegova zakonita supruga Ejpril, on je trofejni muž koji se kao i svaki kralj ne kreće mnogo po šahovskoj tabli, dok njih tri rade puno radno vreme.

Ejpril naglašava da je ona bila ta koja je nagovorila muža na poligamiju, da je zahvalna što ima pomoć oko svog zahtevnog supruga i da među njima trima nema ljubomore.

Zahtevan muž

Kako je ispričala Ejpril za britanski San, Nik ima puno posla oko tri žene.

- On ima mnogo posla na neki način. Nik dosta radi u krevetu, vrlo je zahtevan i dobro je što imam pomoć oko njega - objasnila je ona, otkrivši zbog čega je u stvari donela odluku da u njihov život uplove još dve žene.

Nik i Ejpril su se, inače, upoznali na koledžu i zajedno su već 15 godina. S druge strane, ona je upoznala Dženifer na poslu i odlučila je da je uvede u svoj brak.

- Dženifer je sjajna osoba, izuzetno inteligentna i znala sam da je Nik smatra privlačnom. U to vreme ona je imala 19 godina i rekla je da se uz mog muža oseća lepo, hrabro i neustrašivo. Nas troje započeli smo zajednički život i sve je odlično funkcionisalo - ispričala je Ejpril.

Nekoliko godina kasnije, trio je odlučio da u svoj dom i vezu uključi i Danijelu i to nakon što je Ejpril u junu prošle godine rodila prvu ćerkicu kojoj su ona i Nik nadenuli ime Vera.

Ušuškan među ženama

Kako je ispričao Nik, on najviše voli da spava ušuškan između svoje tri žene.

- Nemamo neki poseban raspored za intimne odnose. Sve zavisi od trenutka i kad one ili ja to poželim. Trudim se da sve tri budu zadovoljne i srećne - rekao je on.

Jedino o čemu vodi računa jeste da kad ima seks sa jednom od žena to bude u drugom delu kuće, podalje od ostalih.

Neobična porodica zadovoljna je svojim načinom života i Nik se trudi da sve dame podjednako tretira. Veren je sa Danijelom, iako je svestan da ne može da bude i zvanično oženjen sa sve tri žene odjednom, a da pritom ne bude optužen za poligamiju. Njihova neobična porodična priča privukla je pažnju medija pa su snimili rijaliti o svom životu učetvoro. Kako se nadaju, uskoro bi mogli da započnu sa snimanjem druge sezone. 

Podrška na mrežama

Porodica Dejvis ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i većina podržava odluku o njihovom neobičnom životu.

- Ovako izgleda prava poligamistička porodica. Sve pršti od ljubavi i podrške koju imaju jedni za druge - 

- Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali zaista mi se sviđa vaša poligamija. Nik veoma poštuje sve tri svoje žene i vodi računa o njihovim emocijama koje su za njega prioritet kako bi imao srećnu porodicu. Poštujem vas zbog vaše hrabrosti i načina na koji slušate jedni druge i gradite svoju sreću - 

- Tako ste slatki, a vaši osmesi govore koliko ste srećni. Koliko god mi vaša ljubav izgleda sjajno, ja ipak ne bih mogla da delim svog muža sa drugim ženama. Svaka čast dame na tome - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)