Ispovesti

BRAZILAC IMA 9 ŽENA! Jedna ga je ostavila, a evo kako je on reagovao i šta mu je plan! (FOTO)

Mnogi su skloni ekscentričnosti u toj meri da pokušavaju to da ističu kao legitimno i opravdano ponašanje. Jedan Brazilac je skoro dobio publicitet zbog toga. On svoj raskalašni život smatra ispravnim i rado ga deli sa javnošću.

17.04.2022 10:00

BRAZILAC IMA 9 ŽENA! Jedna ga je ostavila, a evo kako je on reagovao i šta mu je plan! (FOTO)
Printscreen/Instagram/arthurourso

Neko bi se složio da mu je i jedna žena previše, a verovali ili ne jedan Brazilac ih ima čak 10. Nisu to klasične bračne veze, žena je domaćica, supruga, majka.. Ovde je sve bar kako se čini po fotografijama u svrsi zabave, iako Arturo D Urso tvrdi drugačije, da su sve njegove veze sa ovim ženama zasnovane na ljubavi i da ih sve voli.

On je dospeo u javnost prošle godine kada je otkrio medijima svoj neobičan način života. Njegov Instagram preplavljen je ovekovečenim trenucima sa svojim „suprugama“ koje su na fotografijama oskudno odevene. Jedna će ga od devojaka uskoro napustiti, kako je rekao, jer ima posebne „želje“.

Arturo tvrdi da je ona pomalo sebična jer ga je htela samo za sebe. Monogamne veze, koje joj nedostaju on ne preferira i bio je zbog toga šokiran i tužan zbog njenih „izgovora“.

Printscreen/Instagram/arthurourso

Arturo smatra da svaka žena ima jednako pravo na njega

Čak taj izgovor pripisuje njenoj sklonosti ka avanturama u čemu se slažu i njegove ostale supruge. Zato što želi monogamnu vezu. Arturo je zvanično u braku sa Luanom Kazaki, ali i sa ostatak žena se „oženio“ na ceremniji prošle godine.

Ovaj čovek objavljuje svoje raskalašne fotografije na Instagramu hvaleći se svojim „čudnim“ životom gde sa svojim „suprugama“ svakodnevno uživa u hrani i piću u njegovoj vili.

Printscreen/Instagram/arthurourso

U slobodno vreme uživaju u hrani i piću

On za sada ima jedno dete, ali planira bar po jedno sa svakom od svojih žena. Kaže da će se oženiti još sa dve, ali da nije trenutno u potrazi za suprugom. Sve ih jednako voli i zbog toga smatra da sa svakom od njih treba da se ostvari kao roditelj.

Ovaj način života upražnjava jer smatra monogamne veze „dosadnim“.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)