Sex

ZANOSNA PLAVUŠA "SRUŠILA" INTERNET! Muškarci joj plaćaju i ne žale i to nakon filma koji ju je vinuo u nebesa, a od cifre koju zarađuje zavrteće vam se u glavi (FOTO)

Dvadesettrogodišnja Lejla Debinson pripadnicima muške populacije neodoljivo podseća na najpoznatiju plavušu u istoriji, Merilin Monro, zbog čega je obožavaju.

13.11.2022 11:01

ZANOSNA PLAVUŠA "SRUŠILA" INTERNET! Muškarci joj plaćaju i ne žale i to nakon filma koji ju je vinuo u nebesa, a od cifre koju zarađuje zavrteće vam se u glavi (FOTO)
Printscreen Intagram/@missleylahlinda

Lejla Debinson (23) model je za odrasle iz Saseksa u Ujedinjenom Kraljevstvu, a doživela je neverovatnu popularnost i uzlet u karijeri nakon što je pre nekoliko meseci prikazan Netfliksov film o Merilin Monro s imenom „Plavuša“. On predstavlja zamišljeni prikaz života čuvene glumice i seks-simbola, ali kroz njeno pravo ime - Norma Džin. Merilin Monro u tom ostvarenju igra glumica Ana de Armas, a Lejla je počela da zarađuje vrtoglave sume novca samo zato što neodoljivo liči na Merilin.

Zarađuje 6.000 evra mesečno

Kako je ispričala Lejla, život joj se promenio iz korena i sad putuje svetom i radi kao model, što je ostvarenje svih njenih snova. Pre ovog filma ona je radila na sajtu za odrasle.

- Neverovatno je kako vam se život promeni u trenutku. Još pre dve godine sam pokrenula sajt, ali nakon pojavljivanja filma moja stranica je bukvalno eksplodirala. Sad zarađujem 6.000 evra mesečno samo zato što ličim na Merilin Monro – ispričala je ona.

Kako je naglasila, sad može sebi da obezbedi finansijsku sigurnost, da putuje i unapređuje svoju karijeru modela.

- Mogućnosti koje su se otvorile u mojoj karijeri su neverovatne - dodala je ona.

Ne pogađaju me kritike

Kako je otkrila, za poslednjih osam meseci otkad se film pojavio u bioskopima zaradila je 35.000 evra. I dok jedni plaćaju da je vide kao Merilin Monro, ima i onih koji smatraju da je jeftina kopija najčuvenije plavuše u istoriji.

-  Ako zarađujete toliku količinu novca kao ja, uvek će biti onih koji vas mrze u kojoj god industriji da radite. Ako već imam lepotu, izgled i telo, ne znam zašto to ne bih iskoristila. Iako dobijam vrlo neprijatne komentare, to su ipak ljudi koji plaćaju da bi gledali moje slike – rekla je ona.

Kako je naglasila, sa kritikama i te kako ume da se nosi i ne dozvoljava da je takvi komentari pogađaju.

- Veoma sam stabilna kao ličnost, ambiciozna i znam da ću jednog dana uspeti. Što više budem ulagala u sebe to ću biti poznatija i više ću napredovati u industriji. Osim toga, želim da osnažim i druge žene da ostvare svoje snove i baš me briga ko šta misli. Ako vas mrze, to znači da radite nešto dobro u životu, da vam zavide i žele da budu na vašem mestu, što dodatno podiže moje samopouzdanje – poručila je Lejla.

Nisam samo kopija

Iako joj je to što liči na Merilin Monro promenilo život, ona naglašava da je ostala ista.

-  Ja sam i dalje Lejla i ne želim da budem samo još jedna kopija Merilin Monro. Da bih postala modna ikona kao ona moram da dođem do takvog nivoa poštovanja prema svojoj lepoti. Sad imam više novca i više slobodnog vremena da ulažem u sebe. Imala sam snimanje u Grčkoj i volela bih da postanem profesionalna manekenka sa punim radnim vremenom. Možda jednog dana postanem i ikona kao Merilin – zaključila je Lejla.

Bonus video:

Komentari (0)