Sex

TRAŽILA MI JE DA JOJ DAM SPERMU I DA IDEM, šta da radim? Neobično iskustvo ovog mladića obišlo je svet, jedna stvar ga je posebno pogodila!

Muškarac je potražio savet putem interneta, navodeći kako ne može da zamisli da bude otac detetu koje u realnosti neće biti njegovo.

25.10.2022 22:01

TRAŽILA MI JE DA JOJ DAM SPERMU I DA IDEM, šta da radim? Neobično iskustvo ovog mladića obišlo je svet, jedna stvar ga je posebno pogodila!
Foto: Shutterstock

Imati dete sa nekim je veoma ozbiljna stvar i najidealnija je situacija kada dvoje odraslih to dogovore i kada su saglasni da imaju potomstvo, koje, pritom, dolazi iz ljubavi. Upravo zato se jedan muškarac (33) našao u nebranom grožđu kada mu je njegova najbolja prijateljica zatražila da joj upravo on donira spermu

- Moja najbolja prijateljica ima 33 godine i već 5 godina je u vezi s drugom ženom. Nedavno mi je priznala kako njih dve već duže vreme žele da se ostvare u ulozi roditelja, međutim, ne žele da dete dobiju sa čovekom o kome ne znaju apsolutno ništa - započinje priču taj čovek koji je savet zatražio na internetu, a preneo je San.

pexels.com

Devojka koja je uputila molbu svom prijatelju već neko vreme je u vezi sa svojom devojkom  

On je dodao da mu je prijateljica čak priznala da su obe imale seks sa muškarcima koje su površno poznavale u želji da bar jedna od njih ostane trudna.

- Priznala mi je da to nije bilo sjajno iskustvo, ni za nju ni za njenu devojku. Posle toga veza im je bila na klimavim nogama i zaklele su se da to više neće ponoviti. Rekla mi je da ću dete moći da upoznam i da provodim vreme sa njim, ali da nigde neću biti zaveden kao njegov otac. Nisam se nadao tom razvoju događaja i rekao sam joj da mi treba nekoliko dana da razmislim - istakao je on. 

Foto: Shutterstock

Bezizlazna situacija za muškarca kom je drugarica tražila da bude donor sperme

Saveti koji su usledili nisu bili ohrabrujući u cilju realizacije zahteva prijateljice tog muškarca.

- Vaša prijateljica trenutno ima dobru volju da vas nigde ne zavede kao oca deteta, ali budući da procedura nije zakonski regulisana, ona može bilo kada tražiti od vas alimentaciju -

- Veoma je nezgodno da na takav način dobijete dete. Nikad ne možete sa sigurnošću da potvrdite kako će se odvijati ubudućnosti odnos između vas i te žene, kao i vas i deteta -

- Ma koliko delovalo kao human gest, to je situacija u koju ne bi trebalo da se mešate. Stvari se mogu iskomplikovati do krajnjih granica - bili su samo neki od odgovora.

Foto: Shutterstock

Mladić nije načisto sa tim da li drugarici treba da ispuni želju 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)