Sex

Saopštila sam mu da sam trudna, a on me je izbacio iz kuće I ZAMENIO BRAVE NA VRATIMA! Potresna ispovest žene ostavlja bez reči!

Samohrana majka koja je ostala trudna sa novim partnerom sve je mogla da očekuje od njega osim načina na koji je reagovao na vest o njenoj trudnoći.

10.10.2022 22:01

Saopštila sam mu da sam trudna, a on me je izbacio iz kuće I ZAMENIO BRAVE NA VRATIMA! Potresna ispovest žene ostavlja bez reči!
Foto: Shutterstock

Žena (30) koja je bila samohrana majka nije mogla svakom muškarcu da pokloni svoju ljubav. Međutim, najzad joj se pojavio čovek za koga je mislila da ga je čekala celog života. Bio je svega 2 godine stariji od nje (32) i prihvatio je njenog sina (4) od prvog dana kao svog.

- Upoznala sam ga preko sestre, bio je njen kolega sa posla. Bio je sam već 2 godine i potpuno spreman da uplovi u novu vezu. Mog sina je prihvatio kao svog i delovalo je kao da je sve najzad idealno - započinje priču ova žena, a prenosi Sun.

Foto: Shutterstock

Mislila da je našla ljubav svog života

- Posle skoro godinu dana idilične veze iznajmili smo kuću u kojoj smo živeli svo troje. Prošlog novembra sam saznala da sam trudna već 2 meseca. Oduvek sam želela još jedno dete i bila sam presrećna. Međutim, sve sam očekivala osim takve reakcije mog partnera - rekla je nesrećna žena. 

Kako je otkrila, očekivala je da će i on biti presrećan, ali to se nije dogodilo. 

- Saopštila sma mu da sam trudna i očekivala sam da bude presrećan, baš kao i ja. U tom trenutku je prebledeo i odgovorio mi je da misli da je to nemoguće i da sumnja da je to dete zaista njegovo. Bila sam zapanjena - otkrila je ona, pa nastavila:

- Sutradan kada sam sa sinom došla sa posla dočekao me je šokantan prizor. On je sve naše stvari izbacio ispred kuće, zamenio je bravu na ulaznim vratima i ostavio poruku na kojoj je kratko pisalo: “Žao mi je, ali ne mogu. Vaše stvari su ispred kuće”. Sin i ja smo se vratili kod moje mame koja nas je primila, ne znam šta da radim dalje - pitala je očajna žena čitaoce portala San.

Kako je priznala, nije sigurna da li da uopšte zadrži bebu.

Foto: Shutterstock

Ostavljenoj ženi se svet srušio u trenutku

Saveti koji su usledilii bili su sledeći.

- Žao mi je što prolazite kroz to. Reakcija vašeg partnera je netipična, ali to ostavite iza sebe i mislite na budućnost vašeg sina kao i na vašu trudnoću -

- Vaš partner može da odustane od veze sa vama, ali ukoliko rodite dete dužan je da plaća alimentaciju, pa tu papirologiju što pre sredite -

- Sada je najbitnije da mislite na budućnost vašeg sina i da iskoristite svu socijalnu pomoć koju možete. Za početak idite kod lekara opšte prakse kako bi se sa njim posavetovali šta dalje oko trudnoće - 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)