Roditeljstvo

IMA 6 DECE, ŽIVE OD SOCIJALNE POMOĆI I NEMA DOVOLJNO NOVCA ZA HRANU: Šok je usledio kad je pokazala kako oblači bebu! (FOTO)

Le En Kerol ne želi da štedi na odeći za svoje mališane, potrošila je hiljade evra i ne žali.

26.10.2024 19:30

IMA 6 DECE, ŽIVE OD SOCIJALNE POMOĆI I NEMA DOVOLJNO NOVCA ZA HRANU: Šok je usledio kad je pokazala kako oblači bebu! (FOTO)
Printscreen/Instagram/le_anne_lou

Le En Kerol (37) je samohrana majka šestoro dece. Nekad je radila kao dekorater, ali je ostala bez posla kad je prošlog maja ostala trudna po šesti put. Trudnoća se iskomplikovala, pa je dala otkaz i od tad ona i deca žive od socijalne pomoći koju dobijaju od države.

Kako nemaju para živi u opštinskoj kući za siromašne koju plaća simbolično, a ona redovno traži i beneficije kako bi imala novca da svojoj deci kupi hranu i odeću. Pre pet meseci na svet je donela devojčicu Reju koja je od glave do pete obučena u skupu firmiranu garderobu za bebe.

Žive od socijalne pomoći

I druga njena deca nosi isključivo dizajnerske krpice sa potpisima slavnih kreatora, a samo njihova garderoba vredi više od 60. 000 evra!

Kako je u intervju za The Sun objasnila Le En često nailazi na žestoke kritike što decu oblači u skupu garderobu, a praktično nemaju šta da jedu.

- Mnoge mame koje su bile samnom u porodilištu bile su šokirane kad sam iz torbe počela da izvlačim garderobu za svoju bebu. Svaki komad nosi potpis nekog slavnog dizajnera od Ralfa Lorena do Armani Barberi detalja za bebe. Prvog dana u našoj kući obukla sam  Rej u Guči odelo po meri kako bismo proslavili njen dolazak na svet - rekla je ova mama.

Ona tvrdi da je oblačenje dece u skupu garderobu čini neizmerno srećnom.

- Ljudi me često kritikuju što oblačim decu u skupu, firmiranu garderobu čak i kad idemo u prodavnicu. Tvrde da ne treba da se rasipam i bacam pare na to, a ja samo mislim da su ljubomorni - dodala je ona. 

Kako naglašava Le En njena je stvar kako troši novac od socijalne pomoći. Čak i prošle godine kad je saznala da je ostala trudna po šesti put odmah je zatražila povećanje socijalne pomoći za decu, a dobijeni novac je iskoristila za šoping.

- Kupila sam Fendi haljinu od 360 evra u veličini za novorođenče i još jedan kompletić od 330 evra sa potpisom Versaćea. Ja bih pre išla gola nego što bih štedela na odeći za svoju decu. Uglavnom nasleđuju jedi od drugih, a ono što mi ne treba to prodam. To što smo siromašni i živimo od socijalne pomoći ne znači da moja Reja ne treba da ima samo najbolje - poručila je ova mama.

Pidžama od 200 evra!

Reja ima luksuznu kolevku po meri od skoro 500 evra sa baldahinima i personalizovanu ćebad. Beba ima kolica vredna 2. 400 evra koja stoje u kući neupotrebljena.

- Kolica još nisam koristila, jer nismo izlazili iz kuće, potpuno su zapanjujuća. Ne znam baš o čemu sam razmišljala kad sam ih kupila, ali njihova vrednost raste svakim danom - tvrdi Le En. 

Iako Reja još nije ni prohodala već ima više od 15 pari obuće, naravno sa potpisom slavnih dizajnera. Tu su Gučijeve cipelice za devojčice od 360 evra, Barberi čizmice od 200 evra. Sve joj to mama uklapa uz Barberi haljinice od 400 evra, Fendijeve kombinezone od 750 evra, a noću spava u pidžami od 200 evra!

Samo Rejina garderoba vredi oko 10.000 evra. Kako se pohvalila ova mama sličan iznos je potrošila i za svako od njenih petoro dece!

Le En tvrdi da sve kupuje preko interneta po povoljnim cenama i u internet prodavnice polovne robe za decu, a čim dete preraste ona taj komad proda kako bi imala novca da kupi nove komade. Ona obožava da svoju bebu oblači u dizajnersku odeću, slika je i fotografije postavlja na društvene mreže. 

Iako često ima problem jer nema novca za hranu za svoju brojnu porodicu Le En tvrdi da želi da razmazi svoju decu i oblači ih isključivo u firmiranu garderobu koja je za nju stvar prestiža.

  

Komentari (0)