Roditeljstvo

PAR MESECI IH DELI, ALI OVI BLIZANCI SU ZAPRAVO UJACI MOME SINU: Mama i ja smo bile trudne u isto vreme! (VIDEO)

Mališane zovu trojkama i nikome ništa ne objašnjavaju!

23.08.2024 19:20

PAR MESECI IH DELI, ALI OVI BLIZANCI SU ZAPRAVO UJACI MOME SINU: Mama i ja smo bile trudne u isto vreme! (VIDEO)
instagram-_lexihodges

Majka i ćerka iz Džordžije, Amerike, podižu decu zajedno nakon što su se obe porodile iste godine. Leksi Hodžs (26) bila je u potpunom šoku kada je saznala da je u drugom stanju nedugo nakon što je njena majka, Bridžit Zitrorer (47), dobila blizance.

- Osetila sam nevericu kada sam saznala da sam trudna ubrzo nakon mamine vesti. Bilo je neobično prolaziti kroz trudnoću zajedno sa majkom - izjavila je Leksi, a o tome je pisao The Sun.

Bridžit često svoje dečake blizance i unuka naziva "trojkama". Sada su njeni petogodišnji blizanci, Benks i Brajer, ujaci Leksinog četvorogodišnjeg sina, Keša. Leksi i Bridžit su se dodatno zbližile tokom trudnoće, redovno zajedno odlazeći na lekarske preglede i razmenjujući iskustva o simptomima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lexi hodges (@_lexihodges)

 

- Moja mama je imala carski rez, a i ja sam morala da ga imam, pa je bilo divno imati nekoga ko mi može pomoći da se oporavim i razume kroz šta prolazim - kaže Leksi.

Bridžit, koja već ima troje odrasle dece, odlučila je da proširi porodicu nakon što je ponovo pronašla ljubav posle razvoda.

- Moj novi partner nije imao decu, pa sam želela da mu pružim priliku da iskusi očinstvo - izjavila je ona. 

Blizanci su rođeni u februaru 2019. godine, a samo nekoliko meseci kasnije, u novembru, Leksi je rodila sina Keša. Majka i ćerka su postale nerazdvojne, delom zahvaljujući iskustvima kroz koje su zajedno prošle. 

- Bilo je zabavno ići kod lekara zajedno, diskutovati o sličnim simptomima i birati stvari za bebe. Sada smo više kao najbolje prijateljice - istakla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lexi hodges (@_lexihodges)

 

U međuvremenu, dečaci su postali nerazdvojni, provodeći većinu dana zajedno i praktično odrastajući kao braća. 

- Keš svakog dana moli da ide kod Benksa i Brajera. Gledati ih kako rastu zajedno je bio najveći blagoslov i najbolji deo mog života. Uvek je haotično sa svim tim klincima koji trče okolo, ali ne bih to menjala ni za šta. Volim da ih zovem svojim trojkama - izjavila je Bridžit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lexi hodges (@_lexihodges)

 

Ova žena koja je zakoračila u šestu deceniju priznaje da je bilo izazovno balansirati vreme između svojih blizanaca i unuka kada su dečaci bili mlađi.

- Kada sam tek rodila blizance, bilo je teško provoditi vreme sa unucima, jer sam morala da se brinem o svojoj deci. Ali sada kada su stariji, nije toliko naporno - objašnjava ona.

Obe žene se slažu da je ovo iskustvo dodatno ojačalo njihove veze.

- Postale smo bliže nego ikada. Prosečan dan može biti haotičan, ali gledati ih kako se igraju zajedno i razvijaju te veze je neprocenjivo - dodaje Leksi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)