Roditeljstvo

IMA 19 DECE I PRVI PUT IH JE UPOZNAO POSLE DVE DECENIJE: Susret oca i naslednika bio je dirljiv, a onda je progovorio o pozadini cele priče! (VIDEO)

Majkl je svu svoju decu ugostio u svom domu u Kaliforniji.

13.12.2023 13:01

IMA 19 DECE I PRVI PUT IH JE UPOZNAO POSLE DVE DECENIJE: Susret oca i naslednika bio je dirljiv, a onda je progovorio o pozadini cele priče! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@us.truecrime

"Život piše romane", a za Majkla Rubina je ispisao mnogo stranica. On je ima 19 dece ali do skora nije znao ni gde žive, ni kako izgledaju. Iako se mnogima na prvi pogled čini da je u pitanju manipulator i prevarant koji je obmanjivao žene, istina je zapravo potpuno drugačija.

Rubino je usrećio 19 porodica jer je donirao spermu koja je poslužila za rađanje njegove dece koja žive širom sveta. Većina mališana su sad odrasli ljudi i prvi put od njihovog rođenja upriličen je susret Majkla sa njegove dece. On je odlučio da svu svoju decu upozna kolektivno tako da je njihov susret bio organizovan i veoma interesantan, a snimak se pojaviop na Tik Toku.

Printscreen/TikTok/us.truecrime

Majkl je odlučio da postane donator sperme u 30-im godinama svog života

Majklova deca za koju do ovog susreta nije znao ni kako izgledaju su uzrasta od 16 do 21 godine. Kako je ispričao Majll susret sa decom je za njega bio uzbudljiv i nadrealan jer ni u najluđim snovima nije pomišljao da će imati čak 19 dece. On je u svojim tridesetim odlučio da postane donor sperme, ali za razliku od ostalih donora, nije insistirao na anonimnosti. 

- Kada sam postao donor mislio sam da ću biti srećan ako ikada sretnem dvoje, troje dece. Ja sam u svom fajlu ostavio pismo za svoju decu da sam im dostupan u svakom trenutku kada i ako budu poželeli da me upoznaju. Tako da sam srećan zbog toga - rekao je Rubino.

Iako nije očekivao, spisak dece koji ga je kontaktirao  postajao je sve duži a on je svakome od njih uzvratio na pisma. 

- Sva moja braća i sestre su tako slatki i drago mi je da smo se pronašli - rekla je jedna od njegovih ćerki.

Jedna od njih je prokomentarisala kako su svi uzbuđeni zbog susreta. Primetili su da imaju međusobne sličnosti i energiju, a čak njih 11 imaju plave oči. 

 

 

Majkl je decu ugostio u svom domu u Los Anđelesu, pokazavši novinarima da na stalku za fotografije čuva slike svih 19 svojih mališana i prokomentrisao kako mu je potrebna veća kuća kad već ima toliko dece. 

On je deci otkrio da voli životinje, da slika i pokazao im neke njihove portrete koje je naslikao. Među njegovim naslednicima ima onih koji ga zovu tata ili po imenu. 

- Smatram ga svojim ocem jer je on jedini otac kojeg imam. A da kažem "tatice" mi ne zvuči prirodno u svemu tome - objasnila je kroz osmeh jedna od njegovih ćerki.

Sva njegova deca u ovoj neobičnoj situaciji vide zabavu i priliku da se pokažu na društvenim mrežama zajedno kao srećna i velika porodica.

Iako je bilo pozitivnih komentara koji su rekli kako je lepo što je čovek izašao u susret drugim porodicama i omogućio im potomstvo, mnogi se sa ovim nisu složili rekavši da je to ilegalno i da je cela priča za rijaliti šou. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)